Actorul Ștefan Pavel, pe care telespectatorii îl văd deja în serialul de comedie „Mangalița” de pe Antena1, în rolul lui Dumitru Bozovici, un jurnalist de investigație indepen­dent, și-a făcut singur cascadoriile din serial. „Din fericire, nu au fost unele foarte riscante și nici nu am rămas cu vreun semn, după. Iar cea din piscină mi-a ieșit din prima”, a mărtu­ri­sit actorul buzoian pentru jurnalul.ro. A avut par­te însă de o întâmplare neprevăzută, când s-au trezit cu Poliția la filmări. „Era o filmare de noap­te, și eu trebuia să urlu pe acoperișul pri-măriei. Cred că am trezit tot orașul. Îmi cer scuze localnicilor, dar n-aveam ce să fac”, își amintește Ștefan Pavel.

Personajul său, Dumitru Bozovici, a co­pilărit în Mangalița și s-a întors acasă după terminarea facultății. Și dorește să filmeze un reportaj despre ce se petrece în primărie. „Dumitru Bozovici a hotărât că nu mai poate sta deo­parte și încearcă, în felul său, să se implice în treburile comunității, practicând un tip de activism civic destul de energic. Nu suporta furtul din banii publici și, în general, orice desconsiderare, jecmănire sau umilire a cetățeanului. I-ar plăcea ca legea să fie respectată, altfel nu concepe, și își face un țel din demascarea tuturor abaterilor de la litera legii. Și, slavă Domnului, are din ce își realiza materialele, funcționarii din primărie pârând destul de vag familiarizați cu conceptul de lege”, spune Ștefan Pavel despre personajul său.

„Cel mai tare mă relaxez bătând la tobe”

Relația cu primarul din serial, Stelian Manole, nu este însă una de prietenie. „Au opinii destul de diferite despre ceea ce implică o funcție în slujba cetățea­nului. Să zicem că pornesc ca adversari și ajung, treptat, să colaboreze”, mai adaugă actorul buzoian.

În această stagiune, actorul buzoian Ștefan Pavel poate fi văzut pe scenă mai multor teatre: Elisabeta, Teatrelli, Teatrul de Comedie, Teatrul “Toma ­Cara­giu” din Ploiești, dar și în spectacolul “Buzunarul cu pâine”, care se joacă în spații mai neconvenționale din București și din țară. După o zi de muncă obositoare, tânărul actor spune că se relaxează cu o plimbare prin parc ori ascultă muzică. Uneori, bate la tobe. „Asta chiar mă relaxează cel mai tare”, mai spune Ștefan Pavel.

Cum se implică Dumitru Bozovici, personajul interpretat de Ștefan Pavel, în viața comunității, puteți vedea în fiecare duminică, de la ora 20,00, pe Antena 1, în episoadele serialului de comedie „Mangalița”.

DISTRIBUIȚI
loading...