În mai puțin de lună, artista ce va reprezenta România la Eurovision, Ester Peony, ne va demonstra cât de bine conlucrează ta­lentul său artistic cu creati­vitatea regizorală a buzoianului Petre Năstase. Cei doi și echipa lor au repetat, săptămâna trecută, de zor în studiourile din București, iar din echipa de dansatori a făcut parte și buzoianul Mircea Vlad, cel care în timpul preselecției naționale Eurovision a făcut parte din echipa Bellei Santiago.

Mai este aproape o lună până pe 16 mai, când Ester va urca pe scena din Tel Aviv, din poziția a șasea, iar din showul ce va avea loc în momentul artistic al cân­tăreței va face parte chiar fotoliul pe care a cântat Ester Peony în semifinala din România. Cel care se ocupă de tot arsenalul din recu­zită este Petre Năstase, iar detaliile din showul incendiar gândit de regizorul buzoian au fost făcute publice în cadrul unui interviu pentru Televiziunea Română.

„Flăcări, artificii, perdele de scântei…” 

„Showul incendiar va avea efecte speciale cu flăcări, artificii, perdele de scântei de lumină, plus că am păstrat fotoliul ce i-a adus noroc artistei, pentru că este integrat într-o atmosferă, într-o poveste grafică absolut specială”, a spus Petre.

Reprezentanta Româ­niei la Eurovision 2019, Ester Peony, a cântat sâmbătă seara, 6 aprilie, la cel mai mare eveniment pre-Eurovision din Europa. Ester a urcat pe scena “Eurovision in concert” din Amsterdam alături de alți 27 dintre artiștii care vor concura la Tel Aviv, cântând piesa “On a Sunday” în fața a peste 4.500 de fani ai concursului muzical.

„Abia aștept să cu­noaștem oamenii de acolo, să ne urcăm pe scenă, să ne acomodăm cu scena. Mi-am dorit de foarte multă vreme să particip la un asemenea concurs și iată că șansa a venit acum. Nu m-am așteptat să câștig, dar pe scena din Tel Aviv voi da tot ce am mai bun pentru a-i face pe toți mândri de mine”, a precizat nerăb­dătoare și reprezentanta României la Eurovision.

La Tel Aviv, pe 16 mai, Ester Peony va cânta în cea de-a doua semifinală, pe poziția 6, cu melodia “On a Sunday”, prima semifinală având loc pe 14 mai. Conform calendarului, marea finală va avea loc pe 18 mai. Sloganul ediției de anul acesta al competiției internaționale este “Dare to dream”.

Buzoianul Petre Năs­­tase, cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați regizori de videoclipuri din România – a mai regizat „Dansez pentru tine” și Cerbul de Aur -, este cel care s-a ocupat în ultimii ani de prestația scenică a artiștilor care ne-au reprezentat la Eurovision. De asemenea, Năstase este cel care a realizat videoclipul piesei „On a Sunday”.

DISTRIBUIȚI
loading...