Coordonatorii judeţeni din toată ţara ai PES Activists România, structură a Partidului Social Democrat responsabilă de afacerile europene, s-au reunit, la sfârşitul săptămânii trecute, la Braşov, în cadrul Adunării Generale, pentru a pune la punct agenda organizaţiei în anul 2018.

,,Partidul Social Democrat este singurul partid din România care are o structură ­res­ponsabilă de componenta europeană. Cei peste 10.000 de membri ai PES Activists România şi-au fixat două obiective centrale în perioada următoare: informarea cetă­ţenilor despre Preşedinţia României a Consiliului Uniunii Europene şi sprijinirea partidului în perspectiva alegerilor europene. Stânga românească este astăzi puternic reprezentată în familia politică europeană şi ne dorim ca rolul nostru să fie şi mai important pe viitor”, a spus Victor Negrescu, preşedintele-coordonator al PES Activists România.

Conform unui comunicat de presă al organizaţiei, discuţiile, la care au asistat reprezentanţi din Guvernul României, Parlamentul European şi ai organizaţiei PSD Braşov, s-au concentrat pe acţiunile pe care structura le pregăteşte în ­ve­derea creşterii informării în rândul populaţiei cu privire la activitatea social-democraţilor europeni şi pe efortul organizatoric în perspectiva alegerilor europarlamentare.

Cu aceeaşi ocazie, coordonatorul PES Activists Buzău, Mircea Şendruc, a fost ales vicepreşedinte al PES Activists România. El are 39 de ani şi este consilier al primarului din Cozieni.

DISTRIBUIȚI
loading...