Primul-ministru Mihai Tudose l-a eliberat pe jurnalistul Aurelian-Felix Rache din funcţia de consilier de stat în aparatul său de lucru şi l-a desemnat consilier de stat la Departamentul pentru strategii guvernamentale. Monitorul Oficial a publicat, joi, două decizii ale premierului Tudose; prima este decizia de eliberare a lui Felix Rache din postul de consilier stat în aparatul de lucru al prim-minis­trului, iar prin a doua Rache este desemnat consilier de stat la Departamentul pentru strategii guvernamentale din cadrul aparatului de lucru al Guvernului. Felix Rache a devenit consilier de stat al premierului Tudose, la începutul lunii iulie, pe probleme de comunicare şi pentru Centenarul Marii Uniri.

   Buzoianul Felix Rache, care a realizat pastila „Deziluzia optică“ la Antena 3, a lucrat,  în ultimii 20 de ani, la titluri precum „Jurnalul Naţional”, unde a fost redactor-şef adjunct (1993-1997), „Evenimentul Zilei“ (1997-2000), „Academia Caţavencu“, Realitatea TV (2011-2013) şi Antena 3 (2013-2017).

   Felix Rache s-a născut la Râmnicu Sărat, şi este cunoscut în lumea mondenă şi prin faptul că soţia sa, Janina Nectara, tot râmniceancă, este unul dintre cei mai bine cotaţi bloggeri („Fashion avec Passion“) de modă din lume, colaborând cu cele mai mari nume din industria modei, precum Christian Lacroix, Karl Lagerfeld sau Giorgio Armani, ea fiind prima româncă solicitată să scrie pentru revista „Vogue“. 

DISTRIBUIȚI