27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:57 AM

Monden

Buzoianul DJ Sava, o nouă colaborare pentru un nou hit estival

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
05.07.2017, 00:00
977

  Descoperitor de talente, buzoianul Constantin Sava, DJ şi producător muzical de renume, a lansat zilele acestea un alt hit, în colaborare cu o voce fresh alături de care vrea să cucerească din nou topurile.

   Carine, frumosa şi talentata moldoveancă în vârstă de 20 de ani, este studentă la Fa­cultatea de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, dar şi un manechin care a cucerit podiu­murile internaţionale cu for­mele sale şi look-ul exotic. DJ Sava le-a spus matinalilor Răzvan şi Dani că a lucrat cu drag alături de Carine la piesa „Sea Lo Que Sea”, dorind neapărat o melodie cu iz de vară, ce îmbină ritmul „de radio” cu influenţe spaniole. Şi cum orice piesă de vară are şi un clip menit să te trimită direct în concediu, buzoianul Sava a lucrat pentru filmări şi montaj cu regizorul Lucian Bărbulescu, imaginile fiind filmate în Grecia, pe insula Creta.

Nimic însă nu eclipsează exotismul şi naturaleţea personajului principal, talentata Carine, pe care buzoianul o aduce cu mândrie pe la toate posturile TV în aceste zile, să arunce audienţele în aer.

„Ingredientele perfecte pentru o vară fierbinte”

   „Carine simbolizează oarecum piesa «Sea Lo Que Sea>. E frumoasă, talentată, tânără, imprevizibilă, adică ingredientele perfecte pentru o vară fierbinte”, a declarat DJ Sava.

   Reamintim că, până în prezent, DJ Sava a colaborat cu artişti precum Raluka, Connect-R, Misha, Alina Eremia, Faydee şi Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit atât publicul din România, cât şi pe cel de peste hotare, şi la fiecare piesă s-au adunat zeci de mili­oane de vizualizări pe YouTube. Noua piesa, „Sea Lo Que Sea” promite un nou succes de radio, până acum strângând aproximativ 500 de mii de vizualizări.

   DJ Sava (Constantin Sava) este producător, DJ şi compozitor român ce a început să mixeze în 1990, fiind rezidentul Clubului No Limit din Buzău pe o perioadă de zece ani. După ce a lucrat pentru o serie de cluburi de pe litoralul românesc, DJ Sava a semnat un contract de management cu o companie locală, care a promovat primele sale discuri single – Gone Away (2005) şi Remember (2006). Primul album de studio al muzicianului a fost lansat la finele anului 2007 şi poartă numele Love Drops, discul, imprimat sub egida Cat Music, conţinând colaborări cu interpretul Connect-R, care au atins cele mai înalte poziţii din clasamentele de specialitate – Sunshine (2007) şi The Reason (2008). Începând cu primăvara anului 2009, DJ Sava a contactat-o pe interpreta de muzică dance-house Raluka pentru a produce  discuri single care s-au dovedit a fi de succes: September (2009), I Like (The Trumpet) (2010) şi Love You (2010). Ca recunoaştere a  eforturilor din planul muzical, DJ Sava a fost invitat să mixeze în deschiderea concertului susţinut de Tiesto la Chişinău. De asemenea, muzicianul a primit o serie de nominalizări şi premii în cadrul unor gale cu notorietate.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

CITATUL ZILEI
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:32 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 24 noiembrie
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker