27 de ani
de presa libera
Luni, Septembrie 25, 2017 00:14 AM
toamna buzoiana

Monden

Buzoianul DJ Sava, o nouă colaborare pentru un nou hit estival

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
05.07.2017, 00:00
915

  Descoperitor de talente, buzoianul Constantin Sava, DJ şi producător muzical de renume, a lansat zilele acestea un alt hit, în colaborare cu o voce fresh alături de care vrea să cucerească din nou topurile.

   Carine, frumosa şi talentata moldoveancă în vârstă de 20 de ani, este studentă la Fa­cultatea de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, dar şi un manechin care a cucerit podiu­murile internaţionale cu for­mele sale şi look-ul exotic. DJ Sava le-a spus matinalilor Răzvan şi Dani că a lucrat cu drag alături de Carine la piesa „Sea Lo Que Sea”, dorind neapărat o melodie cu iz de vară, ce îmbină ritmul „de radio” cu influenţe spaniole. Şi cum orice piesă de vară are şi un clip menit să te trimită direct în concediu, buzoianul Sava a lucrat pentru filmări şi montaj cu regizorul Lucian Bărbulescu, imaginile fiind filmate în Grecia, pe insula Creta.

Nimic însă nu eclipsează exotismul şi naturaleţea personajului principal, talentata Carine, pe care buzoianul o aduce cu mândrie pe la toate posturile TV în aceste zile, să arunce audienţele în aer.

„Ingredientele perfecte pentru o vară fierbinte”

   „Carine simbolizează oarecum piesa «Sea Lo Que Sea>. E frumoasă, talentată, tânără, imprevizibilă, adică ingredientele perfecte pentru o vară fierbinte”, a declarat DJ Sava.

   Reamintim că, până în prezent, DJ Sava a colaborat cu artişti precum Raluka, Connect-R, Misha, Alina Eremia, Faydee şi Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit atât publicul din România, cât şi pe cel de peste hotare, şi la fiecare piesă s-au adunat zeci de mili­oane de vizualizări pe YouTube. Noua piesa, „Sea Lo Que Sea” promite un nou succes de radio, până acum strângând aproximativ 500 de mii de vizualizări.

   DJ Sava (Constantin Sava) este producător, DJ şi compozitor român ce a început să mixeze în 1990, fiind rezidentul Clubului No Limit din Buzău pe o perioadă de zece ani. După ce a lucrat pentru o serie de cluburi de pe litoralul românesc, DJ Sava a semnat un contract de management cu o companie locală, care a promovat primele sale discuri single – Gone Away (2005) şi Remember (2006). Primul album de studio al muzicianului a fost lansat la finele anului 2007 şi poartă numele Love Drops, discul, imprimat sub egida Cat Music, conţinând colaborări cu interpretul Connect-R, care au atins cele mai înalte poziţii din clasamentele de specialitate – Sunshine (2007) şi The Reason (2008). Începând cu primăvara anului 2009, DJ Sava a contactat-o pe interpreta de muzică dance-house Raluka pentru a produce  discuri single care s-au dovedit a fi de succes: September (2009), I Like (The Trumpet) (2010) şi Love You (2010). Ca recunoaştere a  eforturilor din planul muzical, DJ Sava a fost invitat să mixeze în deschiderea concertului susţinut de Tiesto la Chişinău. De asemenea, muzicianul a primit o serie de nominalizări şi premii în cadrul unor gale cu notorietate.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Hochei: Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc, învinse în deplasare în Erste Liga
Luni, Septembrie 25, 2017 00:06 AM

Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc au pierdut meciurile susținute, duminică, în deplasare, în Erste Liga la hochei pe gheață.

Judo: Trei medalii de aur pentru români, la Openul European de la Belgrad
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:56 PM

Sportivii români Alexandra Pop (cat. 48 kg), Marcel Cercea (cat. 73 kg) și Vlăduț Simionescu (cat. +100 kg) au cucerit medaliile de aur la Openul European de judo de la Belgrad, desfășurat în acest weekend.

Dragnea, întrebat dacă Shhaideh ar trebui să demisioneze: Situația va fi discutată în BPN al PSD, o să spun mâine
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:31 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților, a declarat că situația vicepremierului Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării, va fi discutată în cadrul Biroului Permanent Național al social-democraților de luni, refuzând să spună dacă aceasta ar trebui, sau nu, să-și dea demisia din Guvern.

Kurzii din Irak ignoră amenințările Bagdadului și vor organiza luni referendumul de independență
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:19 PM

Kurzii irakieni vor organiza luni referendumul de independență "oricare ar fi riscul și prețul" și în ciuda amenințărilor cu represalii din partea guvernului irakian și a țărilor vecine, transmite AFP.

Box: România încheie Europenele de juniori cu trei medalii de bronz
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:01 PM

România a încheiat Campionatele Europene de box pentru juniori de la Albena (Bulgaria) cu un bilanț de trei medalii de bronz, după ce pugiliștii care au urcat duminică în ring au pierdut meciurile susținute în semifinale.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 Sep, 18:28 Ce bine ar fi
Calicul a comentat pentru articolul Investiţie de 60.000 lei pentru cei 125 de elevi de la clasele de step-by-step din Şcoala „Vasile Cristoforeanu”:
Ce bine ar fi dacă în loc să ne luăm la mișto sau să subestimăm o realizare, am încerca să găsim soluții pentru experiențe asemănătoare. Conflictele politice ne-a dezumnizat. În patru țări din occident-unde am intrat masiv, ca timp și calcule, în școli(Franța, Germania, Finlanda, Marea Britanie)-este o preocupare incomparabilă față de noi pentru viața cotidiană a elevilor și profesorilor. Nici elevii și nici profesorii nu duc grija mâncării și a zilei de mâine. De regulă toate școliel încep programul DIMINEAȚA, au pauză de masă, și-și termină ziua de școală după ora 15 sau 16. La fel și profesorii. TOȚI ÎNVAȚĂ, STUDIAZĂ, LUCREAZĂ, ETC. LA ȘCOALĂ . După program fiecare își vede de grijile lui. Nu se dau teme pentru acasă, nu se cară ghizdanele cu cărți, la clasele mici, de exemplu în M. Britanie, se face evaluare zilnică și se trimite părinților acasă. În școlile în care selecția copiilor se face printr-o evaluare inițială științifică, cam la vârsta de 3 ani, în primii ani de la vârsta de 5 ani împliniți, pentru 9(nouă) copii e un învățător. Clasa are 18 elevi doi învățători activi cu grupe de 9 elevi și un învățător evaluator.Sunt așa numitele școli de elită. Elevii intră la trei ani și ies la terminarea liceului. Evaluarea școlii se face în funcție de admiterea la primele trei universități din top 500.NU EXISTĂ NOTE CA LA NOI ȘI NICI CORIGENȚI SAU REPETENȚI AICI. Noi când vom acea complexe școlare de elită și școli în care nici elevii, profesorii și nici părinții să nu ducă grija hranei.
24 Sep, 18:04 În Cardiff
ionescu o. a comentat pentru articolul Primarul Toma, conferință de presă în autobuz:
În Cardiff șoferul face încasările, la Buzău nu se poate?Ca în exemplul pixelului comunitar/... Doar ai noștii sunt mai deștepți. Nu-mi convine că am cumpărat de la olandezi căci ei se opun ca să intrăm în Spațiul Schengen, dar nu ezită să ne ia banii.
24 Sep, 16:15 Educatie
Maria a comentat pentru articolul O bibliotecă de lucrări de medicină, donată de profesorul Ovidiu Ionescu buzoiencei care a intrat, anul acesta, prima la Medicină:
Felicitari domnule profesor Ionescu! Nu ne surprinde gestul dumneavoastra! Intotdeauna ati promovat principii ale unui invatamant de calitate,v- ati remarcat in invatamantul buzoian ca un dascal si inspector scolar de la care unii dintre noi trebuie sa primeasca lectii. Sunt surprinsa ca pentru acest articol nu exista comentarii! Avem in fata doua generatii care fac cinste invatamantului buzoian! Felicitari! Ne mandrim si sper ca pe viitor colegii nostri sa promoveze astfel de modele si sa evite comentariile denigratoare la adresa invatamantului buzoian!
Google PageRank Checker