27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:47 AM

Cultura

Buzoianul Cătălin Ilniţchi, expozant la evenimentul dedicat fotografilor morţi în Club Colectiv

de Cristian IONESCU
Cultura  |
13.03.2017, 00:00
2177

   La aproape un an şi jumătate de la incendiul din Club Colectiv, 16 artişti fotografi organizează o expoziţie în memoria prietenilor care şi-au pierdut viaţa în tragedia din 2015. Printre artiştii expozanţi se află şi buzoianul Cătălin Ilniţchi, cel care a supravieţuit incendiului după ce a fost tratat într-o clinică din Israel.

   Expoziţia „  Find_Us - Best of 2016” reuneşte fotografii de concert, realizate 16 artişti români acreditaţi la cele mai importante concerte din ţară şi din străinătate. Vernisajul a avut loc pe 10 martie, la Club Fabrica din Bucureşti, expoziţia fiind deschisă până pe 31 martie. Evenimentul este realizat în memoria Roxanei Boghian, a lui Alex Chelba, Claudiu Petre, Teodorei Maftei, Liviu Emil Zaharescu şi Cristian Mitroi, şase dintre cei 64 de tineri morţi în urma incendiului din Colectiv.

   Publicul are ocazia să vadă o colecţie de 48 de fotografii memorabile cu artişti precum Alice Cooper, Iron Maiden, Rammstein, Brian May, Johnny Depp şi Beth Hart. Fotografiile expuse, un mix bazat pe diverse stiluri de muzica, rock, pop, spectacole de balet sau muzica clasică şi jazz, sunt semnate de 16 fotografi: Mihai Max Anghel, Andy Biro, Vlad Buşcă, Cezar Cazan, Anca Dumitrescu, Miluţă Flueraş, Carlos Funes, Cătălin Ilniţchi, Gabriel Isac, Florin Matinca, Andrada Mihăilescu, Ştefan Tivodar, Mihai Vasilescu, Ciprian Vlă­duţ, Mihai Voicu, Paul Voicu. 

   Cătălin Ilniţchi se afla în club în seara cu pricina, pentru a face fotografii trupei Goodbye to Gravity. A suferit arsuri grave şi a stat o lună în comă, timp în care a fost transferat din spitalele din România în Israel. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker