27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:47 AM

Sport

Buzoianul Bogdan Danciu, în vizorul Naţionalei U21

de Andreea STROE
Sport  |
15.03.2017, 00:00
694

   Selecţionerul naţionalei de tineret (Under 21) a României, Daniel Isăilă, a organizat luni, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, o nouă acţiune de selecţie cu jucători din eşaloanele inferioare în vederea formării lotului pentru preliminariile turneului final al EURO 2019. O primă astfel de acţiune a mai avut loc şi pe 6 martie, tot la Buftea, la care au participat 26 de fotbalişti de la cluburi din Ligile a 2-a şi a 3-a.

   De data aceasta, sub comanda lui Isăilă s-au prezentat 49 de jucători, iar printre ei s-a numărat şi buzoianul Bogdan Danciu (20 ani). Fost mijlocaş al Gloriei Buzău, Danciu a fost printre primii fotbalişti ai defunctei grupări din Crâng care şi-au găsit angajament după desfiinţarea echipei, produsă vara trecută, în urma declarării falimentului şi a scandalului din Dosarul Pariurilor, fiind transferat la divizionara secundă Dunărea Călăraşi.

   Danciu nu este străin de acţiunile loturilor naţionale. Pe vremea când avea vârsta eligibilă, fotbalistul buzoian a fost selecţionat constant la Naţionala U19, unde a fost chiar şi căpitan.

Aşteaptă un semnal de la selecţionerul Isăilă

   Acum, Bogdan Danciu aşteaptă un semnal din partea selecţionerului Daniel Isăilă, care l-ar putea convoca în lotul pentru stagiul de pregătire de la Marbella, din Spania, în perioada 21-28 martie. Cu această ocazie, „tricolorii” vor susţine şi două meciuri amicale, cu reprezentativa Rusiei, pe 24 martie, şi cu Danemarca, pe 27 martie. Cele două partide de verificare vor fi primele meciuri ale lui Daniel Isăilă pe banca tehnică a reprezentativei U 21 înaintea startului preliminariilor pentru turneul final al EURO 2019, care va avea loc în Italia.

   „Trebuie să formăm cât mai repede o nouă selecţionată Under 21. Căutăm soluţii, vrem să ne uităm peste tot, nu doar în Liga 1 şi în străinătate. Am văzut şi azi (luni, n.r.), şi săptămâna trecută, jucători talentaţi. Nu este exclus ca în cantonamentul din Spania să iau şi jucători pe care i-am văzut la aceste acţiune de scouting”, a spus Daniel Isăilă, potrivit frf.ro. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker