Colaborările cu Antonia, Corina şi Inna au făcut din Andrei Ionuţ Ursu candidatul perfect pentru showurile diversificate ale unei alte cântăreţe aflată pe val, anume Andreea Bănică. Buzoianul a fost alături de unul dintre colegii săi din cadrul cursurilor de dans şi de alte două fete în trupa de dansatori a Andreei Bănică, ­ve­deta lăudându-se cu ei în ultimele concerte susţinute prin ţară.

„Ei sunt trupa mea de şoc!”, astfel i-a lăudat Andreea pe cei patru dansatori alături de care a primit aplauze, tort şi felicitări de la fanii săi. Odată cu noua colaborare, buzoianul şi-a schimbat şi coafura şi frizura, alegând să se tundă radical şi să-şi lase o creastă pe care a vopsit-o roz, în ton cu hainele şi culorile Andreei. Înainte, Ursu şi colegii săi au mai fost aleşi să danseze pentru Corina şi Antonia, atât în concerte cât şi în videoclipurile filmate pentru single-urile alese de cântăreţe.

 

Poza cu trupa, peste 5000 de „like-uri”

 

Pentru că îi place să ţină legătura cu fanii şi să îi informeze oriunde sunt programate concertele şi popasurile până la scenă, Andreea a postat înainte şi după momentele artistice imagini, impresii şi păreri, în funcţie de destinaţie. De departe, instantaneul cu trupa de şoc în care apare Andrei Ionuţ Ursu a bătut recordul la aprecieri, nu mai puţin de 5100 de like-uri fiind date pe parcursul unei săptămâni. Nu numai like-uri au fost multe, ci şi comenta­riile în care poziţia colegului lui Ionuţ, Mircea Vlad a fost reinterpretată şi analizată în fel şi chip. „Foarte frumoasă şi interesantă poza, dar unde se uită tipul din dreapta, e cumva doctor?“ sau „Ce privelişte are ală mic…” au fost ideile şi curiozităţile ce le-au trecut prin cap fanilor care au apreciat imaginea cu pricina.

DISTRIBUIȚI
loading...