Buzoianul Adrian Şaguna va mixa la NEVERSEA, cel mai mare festival de pe litoralul românesc, desfăşurat în perioada 5-8 iulie, la Constanţa. Este pentru al doilea an consecutiv când Dj-ul postului de Radio ,,3Net Florian Pittiş”, va urca pe scena celebrului festival, la care, anul acesta, sunt aşteptaţi peste 250.000 de spectatori. NEVERSEA 2018 se desfăşoară pe şapte scene, unde vor urca The Script, Armin van Buuren, Aloe Blacc, Axwell&Ingrosso, Hardwell, John Newman, Steve Angello, Steve Aoki şi alţii.

„Am ajuns la NEVERSEA în urma unui apel din partea lui Doru Tinca, soţul artistei Ellie White. Este pentru a doua oară când mixez aici şi cred că este o confirmarea a muncii mele de aproape 13 ani”, ne-a declarat Adrian Şaguna.

În vârstă de 29 de ani, buzoianul şi-a început cariera în 2002 ca Dj la Radio Campus, după care a devenit Dj rezident la un club din Buzău şi mai târziu a ajuns să mixeze în Club Gossip din Bucureşti alături de Dj Rhyno. Ulterior, Adrian Şaguna avea să facă parte din echipa emisiunii matinalilor de la Prima Tv şi, în 2015, din echipa Radio Vacanţa. Tot în 2015 a mixat la Liberty Parade.

„A mixa nu înseamnă doar a <amesteca> piesele. Înseamnă să cunoşti muzică, în primul rând şi să ai viziune asupra unui program şi mă refer la programe muzicale. Pentru că e foarte uşor să spui că eşti DJ, dar mulţi nu înţeleg şi spun <dar ce faci tu, dai din butoane de 2-3 ori>. Meseria de DJ implică în primul rând pasiune. Este o meserie pe care trebuie s-o simţi, ca şi meseria de jurnalist. A fi DJ este în primul rând o artă, asta o spun în general oricui şi în special celor care vor să se apuce de această îndeletnicire”, declara Adrian Şaguna într-un interviu de anul trecut.

DISTRIBUIȚI
loading...