• Artistul va împlini 27 de ani, însă recunoaşte că va fi prins între evenimente, aşa că va petrece „la muncă”, pe scenă

Se ştie că niciun artist nu are timp de vacanţe, Crăciun, Revelion sau zi de naştere la fel ca oamenii obişnuiţi, iar Adrian Barbu nu face nici el excepţie. Buzoianul care face parte din formula muzicală „Symboll” va împlini, la sfârşitul acestei săptămâni, 27 de ani, dar din păcate nu va avea timp de tort şi prieteni pentru că are de onorat câteva evenimente programate în această perioadă.

Primul şi cel mai important va avea loc miercuri, 14 ­ia­nuarie, când Adrian Barbu va urca din nou pe scena de la pub-ul O’Brothers, de lângă Sala Sporturilor, alături de membrii formaţiei sale, cu prilejul Zilei Îndrăgosti­ţilor pe stil american. Prin urmare, miercuri, de Valentine’s Day, dragostea se sărbătoreşte la O’Brothers în cadrul, ,,unei seri de distracţie perfectă, cu un meniu bogat, din care poţi să-ţi alegi cina ideală, şi muzică bună de tot, să-ţi danseze inima!“ Aşadar, ia pe cine ai mai drag şi hai să vă îndrăgostiţi împreună de distracţie, alături de trupa Symboll, ce vine să te încânte cu cele mai tari piese, în timp ce tu savurezi o cină delicioasă.

Adrian va continua să evolueze pe scenă şi după concertul de Valentine’s Day, astfel încât ziua de naştere, 18 februarie, îl va găsi tot în faţa publicului.

Un obişnuit al show-urilor tv

Buzoianul a devenit cunoscut şi prin apariţiile sale în cadrul emisiunilor tv, precum „Mărul discordiei”, la Prima Tv, unde a încercat să o seducă pe Marguerita de la Clejani, şi „Vocea României”, la ProTv şi „X-Factor”, la Antena 1. După ce, în anul 2012, a făcut parte din trupa „Private Band”, alături de buzoiencele Cătălina Suditu şi Claudia Drăghici, în ultimii ani a evoluat alături de formaţia Symboll. Înfiinţată în 2014, trupa îi mai are în componenţă pe Andreea – voce, Nicu – chitară, Lucian – chitară bass, Cristi – clape şi George – tobe. Pe reţelele de socializare, ei se declară a fi o trupă live dispusă să facă faţă oricăror cerinţe, indiferent de evenimentul la care sunt solicitaţi; aşa că, dacă vreţi să vă îndrăgostiţi luna aceasta, miercuri, trebuie să confirmaţi prezenţa la petrecerea sus­ţinută de ei.

DISTRIBUIȚI
loading...