Artista a pozat pentru noua colecţie, Athena Philip

Visul oricărei femei este să poarte într-o zi specială, o rochie specială, aceea de mireasă. Şi dacă ea emană naturaleţe, senzualitate şi feminitate prin croială, decupaje şi accesorii, atunci orice femeie se simte cea mai frumoasă. Acesta a fost şi sentimentul frumoasei artiste Patricia Cimpoiaşu, care s-a simţit extrem de preţioasă în ziua în care a fost protagonista şe­dinţei foto realizată de brandul Athena Pilip.

Buzoianca din trupa Ama­deus a degajat un aer boem, diafan, dar totodată senzual, potrivit pentru creaţiile ce au definit colecţia bridal 2018 Athena Philip, realizată exclusiv în atelierul din Bucureşti.

„O rochie de mireasă spune o poveste, declanşează o emoţie şi pune într-o lumina aparte viitoare mireasă. Colecţia de rochii de mireasă Blossom se adresează unei femei cu un spirit liber, ce îşi doreşte să emane naturaleţe, fericire şi romantism, în cea mai importantă zi din viaţă! S-a pus accentul pe materiale fine, detalii sofisticate, tehnici inovative de croire ce au conturat o colecţie delicată şi feminină cu o estetică aparent nestudiată. Mătase natu­rală, pene diafane, broderie aplicată manual, tul diafan s-au împletit armonios în colecţia Blossom, ce a promovat un stil subtil şi atemporal. Vă recomad modelele, cu cel mai mare drag, eu m-am simţit extrem de preţioasă“, a declarant Patricia Cimpoiaşu.

O parte din croieli au urmat linia corpului sau au învăluit în valuri de material silueta feminină a Patriciei, ce s-a  exprimat elegant şi natural. Modelele cu corsete senzuale au accentuat decolteul Patriciei, braţele rochiei au căzut armonios pe linia ume­ri­lor artistei, şliţurile au relevat linia piciorului, iar spatele gol al buzoiencei au adaugat o notă suplimentară de seducţie.

Nu e prima apariţie în rochie de mireasă

Buzoianca Patricia Cimpoiaşu (viloncel) face parte din grupul Amadeus, grup condus de o altă buzoiancă, Andreea Runceanu, nepoata regretatei Mihaela Runceanu. Considerată una dintre cele mai de succes trupe româneşti, Amadeus a susţinut concerte inclusiv în faţa liderului rus Vladimir Putin şi în cadrul a numeroase petreceri exclusiviste, de la Dubai, până la Monte Carlo (show-ul Dior).

Acesta nu este primul shooting în rochie de mireasă pentru frumoasa Patricia. În urmă cu trei ani, toate cele patru componente ale trupei Amadeus au acceptat să pozeze îmbrăcate în rochii de mireasă, fotografiile apărând în revista „Ghidul Miresei“. Şedinţa din 2015 a avut loc la Grădina Botanică.

DISTRIBUIȚI
loading...