Deplasare cu peripeţii pentru buzoianca Patricia Cimpoiaşu cu ocazia unui concert susţinut la sfârşitul anului în Mexic. Buzoianca alături de colegele ei din formaţia Ama­deus au avut de onorat un contract pentru un nou concert ce a avut loc în cadrul unui mare eveniment exclusivist, la care au participat lideri ai unor importante corporaţii inter­na­ţionale.

Întâmplările neprevăzute au început odată cu escala la Madrid, făcută de cele patru artiste înainte de a se îmbarca în zborul transatlantic. De aici aveau să decurgă o serie de probleme, în urma cărora Patricia Cimpoiaşu era la un pas să anuleze concertul din Mexic. Şi asta pentru că buzoianca s-a trezit, chiar în ziua marelui eveniment, fără violoncelul la care trebuia să cânte.

„Degeaba am făcut reclamaţie”

Patricia Cimpoiasu

„Am avut escala foarte scurtă în Madrid şi, din acest motiv, am pierdut avionul către Mexico City. Ne-am panicat foarte tare pe moment, mai ales că timpul era foarte strâns. Riscam să nu mai avem timp de repetiţii, iar pentru noi repetiţiile şi probele de sunet sunt extrem de importante pentru ca spectacolul să sune armonios. Am stat aproape o zi întreagă în Madrid aşteptând următorul zbor către Mexic. Am ajuns exact în ziua concertului. Pe aeroportul din Mexico City am avut alt şoc: violoncelul meu a fost uitat la bagaje în Madrid. Nu a mai ajuns odată cu noi. ­De­geaba am făcut reclamaţie, pentru că oricum nu mai era timp să îl livreze şi să ajungă la spectacol, aşa că i-am anunţat să îl trimită în România”, a declarat Patricia Cimpoiaşu pentru Agenţia de Presă Mondenă.

„A fost un maraton de emoţii şi panică”

Şansa buzoiencei a fost că organizatorii evenimentului s-au dovedit profesionişti, reu­şind să rezolve rapid situaţia.

„În Mexic organizatorii au fost extrem de amabili pentru a face rost, în foarte scurt timp, de un violoncel asemă­nător cu care am putut repeta şi să susţin concertul. A fost un maraton de emoţii, de panică şi, în final, de mare bucurie. Am avut un public extraordinar”, a mai adăugat buzoianca.

DISTRIBUIȚI
loading...