Un nou Show Gourmet cu Chef Odette, pentru cei cu gusturi fine. „Copilăria durează toată viaţa. Ea se întoarce mereu pentru a însufleţi secţiuni mari ale vieţii de adult”. Cuvintele filosofului Gaston Bachelard constituie motto-ul evenimentului Gourmet Show, organizat de buzoianca Odette Mândruţă pe 16 iunie, de la ora 20,00, la Restaurantul Elisabeta din Bucureşti, aflat în incinta teatrului cu acelaşi nume.

Cea de-a cincea ediţie Gourmet Show este o ediţie specială, dedicată celei mai frumoase perioade din viaţa unui om: copilăria. Chef Odette ne va desfăta cu preparate dulci senzaţionale (şi nu numai), iar alături de ea va fi actriţa Monica Davidescu şi fiica sa, Dora, care vor încânta publicul cu şarmul lor debordant. După spectacolul culinar cu arome ruseşti alături de actriţa Tania Popa, pe 16 iunie, aproape de vacanţa multaşteptată de vară se organizează la Restaurantul Elisabeta din Bucureşti o seară de neuitat, la o ediţie specială a showului culinar devenit deja o tradiţie.

„Cu mic cu mare, alături de Odette Mândruţă şi invitatele sale speciale, Monica Davidescu şi fiica sa, Dora, se va sărbători copilul din noi, ne vom distra, gusta şi învăţa să pregătim preparate savuroase desprinse din copilăria noastră”, se arată în invitaţia lansată de organizatorii evenimentului.

Reamintim că Chef Odette este finalista cunoscutei emisiuni de cooking MasterChef, absolventă a cursurilor Academiei Barilla, în Italia, unde a impresionat gurmanzii, în cadrul tuturor proiectelor la care a participat, cu preparatele sale inedite. De cealaltă parte, invitata sa, Monica Davidescu este una dintre cele mai îndrăgite tinere actriţe, care împarte deseori scena cu partenerul ei de viaţă Aurelian Temişan.

Gourmet Show este cel mai nou concept al Restaurantului Elisabeta, aflat deja la a cincea ediţie, ce se adresează celor ce sunt pasionaţi de gusturi fine şi arome inedite din jurul lumii. Conceptul reuneşte măiestria unui bucătar chef care va împărtăşi celor prezenţi din tainele bucătăriei şi îi va învăţa prepararea meniului tematic al serii cu charmul unui invitat special ce va condimenta cu umor şi bună dispoziţie. Gourmet Show înseamnă lecţii de cooking, tips&tricks din lumea gastronomiei, umor şi voie bună, preparate culinare delicioase pregătite chiar în faţa participanţilor.

DISTRIBUIȚI
loading...