Patru zile de distracţie, zece scene cu artiştii momentului şi sute de ţinute cool, acestea sunt ingredientele festivalului Untold, iar buzoianca Nicoleta Ispăşescu a făcut parte dintre persoanele remarcate de către publicaţia VIVA pentru outfiturile sale inedite şi originale.

Fotomodel de succes şi reporter la verdict.ro, buzoianca a avut trei apariţii diferite, mergând pe stilul rock&glam. Nicoleta Ispăşescu a strălucit atât în rochie, cât şi în piele şi paiete, toate accesorizate corespunzător. Reporterul monden a optat pentru culorile bej, roşu şi negru, iar de departe ţinuta din piele a primit cele mai multe laude, inclusiv de la reporterii Viva.  Majoritatea bloggeriţelor au ales ţinute boho-chic, fie că au mers pe elemente sport, edgy sau pe influenţe rock, dar niciuna nu a trecut neobservată, mai ales Nicoleta, care şi-a făcut şi un tatuaj în ultima seară, special pentru Armin van Buuren.

A prezentat pentru Roberto Cavalli la Milano  

Nicoleta a avut prezentări pentru Roberto Cavalli la Milano şi pentru alţi designeri cunoscuţi în Europa şi în România şi şi-a început activitatea în modelling la vârsta de doar 16 ani. A absolvit cursurile Colegiului Hasdeu din Buzău, iar anul trecut a terminat cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice cu media 9,66. Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost prezenţa pe podiumurile Victoria‘s Secret Fashion Show. Nicoleta a devenit anul acesta  fashion editor şi fashion reporter la comunitatea de divertisment Verdict.ro, care se bucură de colaborări cu cei mai titraţi critici de modă din ţară, precum Ovidiu Buta şi Maurice Munteanu.

Buzoianca este nelipsită de la marile festivaluri de muzică electronică din România. Anul acesta la Untold, în cele patru zile şi patru nopţi ale celui mai mare festival de muzică electronică din România, peste 300.000 de oameni au cântat şi au dansat pe muzica celor mai apreciaţi DJ ai momentului. Petrecerea s-a încheiat diminea­ţa, după ce Armin Van Buuren a stat pe scenă 7 ore. La plecarea, olandezul s-a îmbrăţişat cu fanii şi le-a promis că revine la Cluj anul viitor.

DISTRIBUIȚI
loading...