Fotomodelul a intervievat personaje ale lumii mondene care au venit la mare, iar cele mai apreciate răspunsuri au fost ale cântăreței

De „1 Mai muncitoresc” Nicoleta Ispășescu și-a făcut meseria de reporter la malul mării, acolo unde au poposit toate vedetele showbizului pentru a confirma încă o dată că litoralul românesc este cel mai puternic pol al distracției din Europa.

Renumita cântăreață Delia nu a putut să scape de seria de întrebări adresate de buzoianca Nicoleta Ispășescu, în calitate de reporter la Verdict.ro. Artistei i s-a făcut remarcat în mulțime outfitul ei original, iar reporterul Verdict.ro nu a pierdut ocazia de a-i adresa câteva întrebări. Delia a dezvăluit pentru Verdict.ro secretul aparițiilor ei. Cântăreața a spus că îi place să-și aleagă ținutele relaxată și face apel la creativitate pentru combinații care mai de care mai originale. Vedeta i-a  mai mărturisit reporterului Verdict.ro că nu-i place shoppingul online și că preferă să atingă materialele, să le simtă și să probeze hainele înainte de a le cumpăra.

„Îndrăznesc să mă îmbrac mai colorat și să ies din tipare”

 „Nu mă stresez și nu mă preocupă foarte tare toată treaba asta (n.r., cum să se îmbrace original) și iau totul mai în joacă. E o chestie de creativitate și de libertate și de a îndrăzni să fii mai colorat sau mai diferit și a ieși din tipa­rele… Nu, sunt anumite piese de sezon, pe care, da, o să le ia și alte persoane, dar se face o fixație pe o anumită piesă de multe ori și mi se pare funny! Mi se pare funny, pentru că e aceeași pereche de botină și suntem 20 pe ele. Am o salopetă, am o chestie Ibiza pe care o port pe deasuprea și astea (n.r. – încălțările) Margiela și ceva pentru mai târziu. Cumpăr foarte multe lucruri fizic pentru că-mi place să le văd, să le pipăi, să le probez. Nu sunt înnebunită încă cu onlineul. Asta e o problemă, cumpăr prea multe haine! În geantă am telefonul, țigările…”, i-a declarat Delia buzoinecei.

Reamintim că Nicoleta Ispă­șescu și-a luat mai în serios munca de reporter de câteva luni, din pasiunea sa pentru modă, haine și showbiz pe platforma Verdict.ro, dar în conti­nuare îmbină meseria de model pentru designerii autohtoni și internaționali cu cariera din televiziune. În calitate de model, buzoianca a defilat pe podium Victoria Secret de la Beijing și a avut prezentări pentru celebrul Roberto Cavalli la Milano.

VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI

 

DISTRIBUIȚI
loading...