27 de ani
de presa libera
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:44 PM

Monden

Buzoianca Nicoleta Ispăşescu, o absolventă „model“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
13.07.2017, 00:00
558
  • A terminat cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice cu nota 9, 66

   „Fericită şi aproape mul­ţumită!” , aşa se declară modelul buzoian Nicoleta Ispăşescu după ce a încheiat o lună plină de tensiune şi emoţii, fiind implicată non-stop în finalizarea lucrării de licenţă. Buzoianca ce avut pre­zentări pentru Roberto Cavalli la Milano şi pentru alţi designeri cunoscuţi în Europa şi în România, urcând şi pe podiumul Victoria‘s Secret Fashion Show, la Beijing-, a reuşit să promoveze examenul de licenţă cu nota aproape maximă, 9,66.

   Tema aleasă de modelul buzoian a fost legată de domeniul în care Nicoleta a excelat până acum pe podiumurile inter­naţionale: „modeling”. Detaliile prezentate în lucrarea finală, cu tema „Influenţa mass-medaasupra ima­gi­nii corporale”, au fost deci fost 100 % adevărate, provenind din experienţa personală.

   „Nu sunt pe deplin mul­ţumită, pentru că ştiu că puteam mai mult, dar având în vedere că am avut în această perioadă şi alte preocupări, consider că 9,66 e ok, aşa cum e. Înaintea mea a mai fost un sigur 10 şi mă bucur că, în sfârşit, pot să mă ocup acum de carieră. M-a ajutat, într-adevăr, experienţa acumulată, pentru că am ştiut în ce direcţie să-mi duc lucrarea, cum să formulez întrebările pentru cercetarea mea şi, mai mult decât atât, am luat interviu unor persoane din acest domeniu, la care am avut foarte uşor acces. Aşa că, gata, sunt fericită, am încheiat acest capitol frumos!”, a declarat Nicoleta.

„Recompensa a venit la Neversea”

   Modelul internaţional a mai spus că se va axa de acum încolo exclusiv pe partea profesională, doar că ştie că stilul ei de viaţă e mereu spontan şi nu este adepta planurilor pe termen lung. 

   „Vreau să fac şi masterul, normal că da, însă nu m-am hotărât dacă acum, imediat, după ce am terminat facultatea, pentru că aş vrea să mă concentrez mai mult pe carieră, dat fiind faptul că anul acesta am stat mai mult acasă şi am lucrat doar aici. Însă recompensa a venit cu festivalul Neversea, unde m-am distrat pe cinste, aşa că vedem ce o mai fi, până în toamnă. Sinceră să fiu, nu ştiu ce fac nici mâine, sunt genul acela spontan tot timpul, dar din toamnă sunt back to basics: muncă, muncă şi iar muncă”, a încheiat, cu zâmbetul pe buze, frumoasa Nicoleta Ispăşescu.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Țiriac critică proiectul "România în mișcare" și spune că Guvernul ar trebui să aloce sume mai mari sportului
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:37 PM

Fostul tenisman Ion Țiriac, în prezent om de afaceri, a criticat, joi, proiectul "România în mișcare", anunțat de ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, în cadrul Conferinței Naționale "Trecut, prezent și viitor în sportul românesc", precizând că suma alocată, 9 milioane de lei, este insuficientă și ar trebui mărită de Guvern.

Muzeul Național Cotroceni deschis publicului de Ziua Națională a României
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:37 PM

Muzeul Național Cotroceni sărbătorește pe 1 decembrie Ziua Națională a României printr-o incursiune fascinantă în istoria locului unde Regele Ferdinand a semnat "Proclamația către țară" (15 august 1916), prin care se afirma idealul național - unirea Transilvaniei și Bucovinei cu România, informează un comunicat transmis, joi, AGERPRES.

Actrița Stela Popescu a murit (fișă biografică)
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:35 PM

Actrița Stela Popescu a murit, la 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Artista a fost găsită decedată la domiciliul său.

Hunedoara: Un nou telescaun a intrat în probe în stațiunea Straja
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:28 PM

Un nou telescaun a intrat joi în probe în stațiunea Straja, din Valea Jiului, instalația de transport pe cablu urmând să asigure legătura între cabana veche și Vârful Mutu (1.737 m), ceea ce va permite schiorilor să poată folosi trei dintre cele mai bune pârtii din zonă: Lupului, Canal și Mutu.

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a vorbit cu ambasadorul Italiei despre cazul româncei sechestrate
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:27 PM

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a vorbit, joi, cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi, despre cazul româncei sechestrate timp de 10 ani în peninsulă, anunță un comunicat al ministerului, transmis AGERPRES.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 11:46 si-a vazut sacii-ncaruta
Muzgoci fripturistul a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Se vorbeste despre o euglena care s-a tarat toata viata sa-i fie cald lui si numai lui.A plecat sa distruga si Patarlagele precum a facut cu Nehoiu.Apropo;a inceput sa functioneze central din Nehoiu?
23 Nov, 11:28 De ce?
sorin a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
StimATA REDACTIE A ZIARULUI de ce nu mai postati comentariile la articolul de mai sus? A telefonat MUZGOCI sau dl.Ciolacu sa nu mai postati.Chiar daca nu mai postati,lumea stie cine este domnul Muzgoci.Dl Muzgoci=superficial,impostor .
23 Nov, 10:24 IMPOSTOR
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Da paraseste functia de consilier judetean,deoarece vrea sa ajunga dir.la ITM-BUZAU.Sa angajat la primarie la PATARLAGELE sa poata primi calitatea de functionar public.Referitor la spagile care le lua la PDL NEHOIU este perfect adevarat.
Google PageRank Checker