27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 19:33 PM
toamna buzoiana

Monden

Buzoianca Nicoleta Ispăşescu, o absolventă „model“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
13.07.2017, 00:00
508
  • A terminat cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice cu nota 9, 66

   „Fericită şi aproape mul­ţumită!” , aşa se declară modelul buzoian Nicoleta Ispăşescu după ce a încheiat o lună plină de tensiune şi emoţii, fiind implicată non-stop în finalizarea lucrării de licenţă. Buzoianca ce avut pre­zentări pentru Roberto Cavalli la Milano şi pentru alţi designeri cunoscuţi în Europa şi în România, urcând şi pe podiumul Victoria‘s Secret Fashion Show, la Beijing-, a reuşit să promoveze examenul de licenţă cu nota aproape maximă, 9,66.

   Tema aleasă de modelul buzoian a fost legată de domeniul în care Nicoleta a excelat până acum pe podiumurile inter­naţionale: „modeling”. Detaliile prezentate în lucrarea finală, cu tema „Influenţa mass-medaasupra ima­gi­nii corporale”, au fost deci fost 100 % adevărate, provenind din experienţa personală.

   „Nu sunt pe deplin mul­ţumită, pentru că ştiu că puteam mai mult, dar având în vedere că am avut în această perioadă şi alte preocupări, consider că 9,66 e ok, aşa cum e. Înaintea mea a mai fost un sigur 10 şi mă bucur că, în sfârşit, pot să mă ocup acum de carieră. M-a ajutat, într-adevăr, experienţa acumulată, pentru că am ştiut în ce direcţie să-mi duc lucrarea, cum să formulez întrebările pentru cercetarea mea şi, mai mult decât atât, am luat interviu unor persoane din acest domeniu, la care am avut foarte uşor acces. Aşa că, gata, sunt fericită, am încheiat acest capitol frumos!”, a declarat Nicoleta.

„Recompensa a venit la Neversea”

   Modelul internaţional a mai spus că se va axa de acum încolo exclusiv pe partea profesională, doar că ştie că stilul ei de viaţă e mereu spontan şi nu este adepta planurilor pe termen lung. 

   „Vreau să fac şi masterul, normal că da, însă nu m-am hotărât dacă acum, imediat, după ce am terminat facultatea, pentru că aş vrea să mă concentrez mai mult pe carieră, dat fiind faptul că anul acesta am stat mai mult acasă şi am lucrat doar aici. Însă recompensa a venit cu festivalul Neversea, unde m-am distrat pe cinste, aşa că vedem ce o mai fi, până în toamnă. Sinceră să fiu, nu ştiu ce fac nici mâine, sunt genul acela spontan tot timpul, dar din toamnă sunt back to basics: muncă, muncă şi iar muncă”, a încheiat, cu zâmbetul pe buze, frumoasa Nicoleta Ispăşescu.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Pionierul judo-ului în România, Mihai Botez, va avea un bust la Arad
Marti, Septembrie 26, 2017 19:27 PM

Memoria pionierului judo-ului și ju-jitsu-ului în România, Mihai Botez, va fi omagiată de Clubul Sportiv Seishi Budo Arad, la șase ani de la trecerea sa în neființă, prin amplasarea unui bust în inima orașului de pe Mureș, informează Shihan Pavel Milovan, președintele clubului.

Juncker salută 'discursul foarte european' al lui Macron
Marti, Septembrie 26, 2017 19:25 PM

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a salutat marți 'discursul foarte european' rostit de președintele francez Emmanuel Macron la Universitatea Sorbona, intervenție în care liderul de la Elysee împărtășește abordarea privind aprofundarea integrării europene susținută de șeful executivului european în recentul său discurs privind starea Uniunii, notează AFP.

Ministrul Educației a aprobat metodologiile de reglementare a utilizării auxiliarelor didactice
Marti, Septembrie 26, 2017 19:22 PM

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a aprobat, prin ordin, Metodologia-cadru privind reglementarea utilizării auxiliarelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar și Metodologia-cadru privind asigurarea omologării utilizării mijloacelor de învățământ în învățământul preuniversitar, a anunțat MEN.

China a inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine
Marti, Septembrie 26, 2017 19:15 PM

Tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine a fost deschis circulației publice marți, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, la 15 ani de la începerea lucrărilor la acest proiect, informează agenția Xinhua.

Turiștii sunt sfătuiți să nu călătorească în insula Puerto Rico devastată de uraganul Maria
Marti, Septembrie 26, 2017 19:05 PM

Directorul Agenției de Turism din Puerto Rico, José Izquierdo, a declarat marți că descurajează călătoriile în această insulă din Caraibe ca urmare a devastărilor produse de uraganele Irma și Maria, relatează EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Sep, 18:57 la subiect
max bengosu' a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Tocmai comentam cu un forumist pe nume ,,pixel" cum e cu salariile la bugetari iaca cum un frezor ,sculer si matriter ajunge ditamai consilierul la prefectura iar cind s-a eliberta un loc mai bine remunerat iaca ,,catindatul" ca doar nu era sa ramana mnealui fara comitie" si cam asa aprope toti bugetarii au fost plantati ,doamne si pe ce salarii!!!Cine oare sa mai vrea sa munceasca_n privat ciolacule?toti la companii de stat !
26 Sep, 16:32 Persecutatii comunismului
Mihai a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Dl. Diaconita a fost crunt persecutat de comunisti.A fost nevoit sa ramana cu studiile liceale pana la 47 de ani.Noroc cu democratia si drepturile cetatenilor europeni ca i s-a permis sa urmeze o facultate. Imediat ce l-a "lovit" dragostea de carte a tinut-o tare cu invatatura:cursuri de formare , master , etc. Probabil urmeaza in curand si un doctorat in managementul administratiei publice! Sanatate si "succesuri" d-lui Diaconita !
26 Sep, 15:42 Invitat de onoare
Absentul a comentat pentru articolul Zsolt Gyongyossy vine azi la deschiderea noului anului școlar la LPS:
Si Madam Burducea (Geta)
Google PageRank Checker