• Frumoasa artistă s-a căsătorit, după mai bine de trei ani de relaţie, cu Vladimir Răduţ, chiar de ziua logodnicului său

„Am spus DA! Am ales să lupt să fiu fericită!”. Acestea au fost cuvintele postate de solista Mirela Ursache, alături de imaginile în care aceasta a semnat în faţa ofiţerului de stare civilă, acceptând ca, din 7 februarie, să devină doamna Răduţ. Ale­gerea datei cununiei civile nu a fost deloc întâmplătoare, întrucât chiar miercuri Vla­dimir, soţul buzoiencei, şi-a serbat ziua de naştere, iar cel mai potrivit cadou gândit de Mirela a fost să-i spună ,,Da”.

Cei doi s-au cunoscut la un eveniment muzical, acolo unde Mirela era pe scenă, iar la scurt timp Vladimir şi-a dat seama că ea este cea alături de care îşi doreşte să şi continue viaţa. Aşa că, pe 24 decembrie 2015, i-a dăruit inelul, şi de atunci au fost logodiţi.

„În ultimii ani m-am axat atât de mult pe activitatea profesională, încât atunci când mă aşteptam mai puţin, inima a început să îmi bată din nou cu putere. Amândoi suntem la a doua căsătorie, dar considerăm că pentru fiecare există o şansă să fim fericiţi, iar când lucrurile nu mai merg, trebuie să pui punct. Îi mulţumesc că m-a sprijinit şi mi-a fost alături şi mi-a demonstrat că este acel cineva pe care nu îl mai aşteptam, dar a venit. Am acceptat să o iau de la capăt, să lupt şi sper să motivez pe toată lumea să creadă că întotdeauna mai există şi a doua şansă”, a declarat Mirela Ursache.

Urmează şi o petrecere de nuntă?

Buzoianca a ales, pentru acest eveniment special, culori vii, atât în garderoba ei, cât şi a soţului, bleu, turcoaz şi roz fiind nuanţe care inspiră optimismul şi viaţa.

Buchetul asortat a fost un alt plus de culoare. Alături de cei doi soţi s-au aflat, la cununia civilă, membrii familiilor şi copiii, precum şi naşii, care au sosit tocmai din Spania pentru a le fi martori la cununie.

Mirela a fost destul de re­zervată în a vorbi despre o viitoare petrecere de nuntă, artista păstrând doar ideea că este posibil şi un astfel de eveniment, mai ales că au fost mulţi prieteni şi cunoştinţe care au fost supăraţi că nu au fost anunţaţi din timp de decizia Mirelei şi a lui Vladimir de a face o cununie civilă.

„Le luăm pe rând, nu ne grăbim, şi dacă tot am văzut că o grămadă de oameni vor să ne fie alături în astfel de momente, poate va fi şi o petrecere mai mare de nuntă. Până atunci, să ne îndrăgostim, să iubim, să ne bucurăm de surprize cu lumânări, flori şi şampanie, că este luna iubirii! Eu vă aştept mâine şi la dans cu partenerii, cu soţii, cu iubiţii, alături de Olecu, la Orhideea Royal, pentru că eu însămi sunt exemplul clar că totul începe de la o simplă întâlnire pe ringul de dans!”, a mai declarat buzoianca.

DISTRIBUIȚI
loading...