27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 06:38 AM

Monden

Buzoianca Marina Neagu și știristul ProTV Daniel Nițoiu, vacanță în doi în „Orașul de aur“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
05.05.2017, 00:00
2977

   City break în doi, în una dintre cele mai frumoase capitale din Europa! Asta au ales cuplul Marina Neagu și Daniel Nițoiu pentru a se relaxa de 1 Mai, când toată lumea a fost liberă câteva zile la rând. Chiar dacă în televiziune „liberele“ nu coincid cu ale celor care lucrează la stat, cei doi soți și-au luat  câteva zile de concediu și au fugit în „Orașul de aur“ sau „Orașul celor 100 de turnuri“, așa cum mai este numită capitala Cehiei, destinație de care au rămas plăcut surprinși, din mai multe puncte de vedere. 

Cu rațele și lebedele la geam

„Am fost cu Daniel în mini-vacanța de 1 Mai în Praga, luându-ne câteva zile de concediu în mod special. Am vizi­tat zile la rând  orașul, la picior mai mult, și am tras concluzia că Praga este clar o destinație de vis! Cehii au reușit să-și păstreze atât de bine toate frumusețile arhitecturale, încât în unele locuri simți că ești în altă epocă. Pentru un city break, Praga e alegerea perfectă. E un oraș viu, colorat, cu locuri frumoase de vizitat și admirat, cu mâncare și bere bună. Un pic cam prea plin de turiști, dar este și normal la cât de frumos este, și mai ales în perioada în care am fost noi, când mai toți erau liberi. Prima dată ne-am cazat la un Botel, un vas de croazieră transformat în hotel, acostat aproape de celebrul pod Charles, pe Valtava. Di­mineața treceau pe lângă geamul camerei rațe și lebede care se plimbau liniștite pe apă. Am vizitat tot ce era de vizitat, nu am ratat niciun obiectiv turistic“, a declarat buzoianca.

„Am învățat să fac baloane de săpun imense“

   Majoritatea timpului în care au stat în Praga, Marina și Daniel au mers foarte mult pe jos, în ciuda vremii, care a fost puțin capricioasă.

   „Chiar dacă a plouat, asta nu ne-a împiedicat să stră­batem orașul în lung și-n lat și să ne oprim pe la câte un restaurant cu specific ceh și să gustăm din preparatele lor tradiționale care erau, apropo, foarte gustoase. Am învățat să fac baloane de săpun imense, de la un tip care făcea asta pe stradă ca să-i distreze pe copii. Ne-am adus  aminte cu drag de copilărie, a fost o mini-vacanță de vis!“, a încheiat Marina Neagu.

   Buzoianca este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinema­tografică „I. L. Caragiale“ din București, iar în 2009 a devenit actor la Teatrul Nottara, perioadă în care prezenta și știrile sportive la TVR. În 2014, buzoianca făcea echipă cu Mihai Găinușă și Codruț Kegheș la Radio Kiss FM, echipa mutându-se ulterior la Radio 21. În prezent, Marina Neagu lucrează la Radio Max Viena. Ea este căsătorită din 2012 cu știristul ProTV Daniel Nițoiu.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

ZILE NAȚIONALE: Djibouti
Marti, Iunie 27, 2017 03:45 AM

Djibouti, cu denumirea oficială Republica Djibouti (Republique de Djibouti/Jumhuriyat Jibuti), sărbătorește, la 27 iunie, Ziua națională (aniversarea independenței, obținută în 1977), conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe.

CITATUL ZILEI
Marti, Iunie 27, 2017 03:30 AM

"Iertăm atâta timp cât iubim. " - La Rochefoucauld, "Reflexii sau sentințe și maxime morale" (Cugetări franceze, Colecția Cogito, Ed. Albatros, 1982)

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:15 AM

Premierul Republicii Moldova s-a întâlnit cu delegația României la APCE și a insistat asupra prelungirii gazoductului Iași-Ungheni
Marti, Iunie 27, 2017 03:07 AM

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, s-a întâlnit luni la Strasbourg cu delegația României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), condusă de senatorul Titus Corlățean, informează guvernul de la Chișinău într-un comunicat trimis AGERPRES.

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:00 AM

Este a 178-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Jun, 00:21 Jos comunismu din scoli
Democrat a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Dacă judecam reusitele din plan profesional după calitatea vieții de familie atunci dinu trebuie sa nu mai iasă în societate. ..A uitat Cum domnul goidescu, despre care tot vorbește așa murdar pe unde apuca și cât de tare poate, a ales sa ascundă adevărul despre starea lui psihica după marele necaz de care a avut parte! Întrebat, în calitatea de director , la una din inspecțiile la clasa ale lui dinu despre starea lui psihica, a ales sa fie domn si sa ascundă prostiile pe care le făcea. ..josnic dinule ce faci acum legandu-te de tatăl sau
26 Jun, 23:50 razbunare
marcu camataru a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ati facut campanie pentru Dobrita, l-ati votat, m-ati vrut la scoala! Lasa ca va arat eu! Cel mai prost director, asta o sa aveti!
26 Jun, 23:43 Rusine
tot profesor titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ghici ghicitoarea mea: cine se ascunde in spatele acestui comentariu plin de mizerii? Toata lumea stie ca frustratul fost director Dinu, care sufera de sindromul strutului si are impresia ca daca se ascunde, lumea nu stie cine a scris. Nu te-ai saturat sa improsti cu venin in toate partile? Nu-ti mai schimbi strategia asta de a denigra numele celor care ar putea sa conduca scoala asta si care ar face o treaba mult mai buna decat tine? Mai bine fa-ti orele, ca s-au saturat copiii de povesti cu porumbei si cu pescuit si de luat note din burta. Ne-am saturat de tine ca de mere padurete. Lasa-neeeee, lasa-neeee!!!!
Google PageRank Checker