27 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 24, 2017 05:12 AM
dragaica

Monden

Buzoianca Marina Neagu și știristul ProTV Daniel Nițoiu, vacanță în doi în „Orașul de aur“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
05.05.2017, 00:00
2916

   City break în doi, în una dintre cele mai frumoase capitale din Europa! Asta au ales cuplul Marina Neagu și Daniel Nițoiu pentru a se relaxa de 1 Mai, când toată lumea a fost liberă câteva zile la rând. Chiar dacă în televiziune „liberele“ nu coincid cu ale celor care lucrează la stat, cei doi soți și-au luat  câteva zile de concediu și au fugit în „Orașul de aur“ sau „Orașul celor 100 de turnuri“, așa cum mai este numită capitala Cehiei, destinație de care au rămas plăcut surprinși, din mai multe puncte de vedere. 

Cu rațele și lebedele la geam

„Am fost cu Daniel în mini-vacanța de 1 Mai în Praga, luându-ne câteva zile de concediu în mod special. Am vizi­tat zile la rând  orașul, la picior mai mult, și am tras concluzia că Praga este clar o destinație de vis! Cehii au reușit să-și păstreze atât de bine toate frumusețile arhitecturale, încât în unele locuri simți că ești în altă epocă. Pentru un city break, Praga e alegerea perfectă. E un oraș viu, colorat, cu locuri frumoase de vizitat și admirat, cu mâncare și bere bună. Un pic cam prea plin de turiști, dar este și normal la cât de frumos este, și mai ales în perioada în care am fost noi, când mai toți erau liberi. Prima dată ne-am cazat la un Botel, un vas de croazieră transformat în hotel, acostat aproape de celebrul pod Charles, pe Valtava. Di­mineața treceau pe lângă geamul camerei rațe și lebede care se plimbau liniștite pe apă. Am vizitat tot ce era de vizitat, nu am ratat niciun obiectiv turistic“, a declarat buzoianca.

„Am învățat să fac baloane de săpun imense“

   Majoritatea timpului în care au stat în Praga, Marina și Daniel au mers foarte mult pe jos, în ciuda vremii, care a fost puțin capricioasă.

   „Chiar dacă a plouat, asta nu ne-a împiedicat să stră­batem orașul în lung și-n lat și să ne oprim pe la câte un restaurant cu specific ceh și să gustăm din preparatele lor tradiționale care erau, apropo, foarte gustoase. Am învățat să fac baloane de săpun imense, de la un tip care făcea asta pe stradă ca să-i distreze pe copii. Ne-am adus  aminte cu drag de copilărie, a fost o mini-vacanță de vis!“, a încheiat Marina Neagu.

   Buzoianca este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinema­tografică „I. L. Caragiale“ din București, iar în 2009 a devenit actor la Teatrul Nottara, perioadă în care prezenta și știrile sportive la TVR. În 2014, buzoianca făcea echipă cu Mihai Găinușă și Codruț Kegheș la Radio Kiss FM, echipa mutându-se ulterior la Radio 21. În prezent, Marina Neagu lucrează la Radio Max Viena. Ea este căsătorită din 2012 cu știristul ProTV Daniel Nițoiu.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu, la 80 de ani
Miercuri, Mai 24, 2017 04:09 AM

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din județul Buzău.

Ziua europeană a parcurilor naționale
Miercuri, Mai 24, 2017 04:04 AM

La data de 24 mai, în fiecare an, este sărbătorită Ziua europeană a parcurilor naționale, cu scopul de a conștientiza comunitățile, factorii de decizie și publicul larg privind valoarea și beneficiile ariilor protejate din Europa.

Ziua Limbii Bulgare
Miercuri, Mai 24, 2017 04:01 AM

În fiecare an, la data de 24 mai se sărbătorește Ziua Limbii Bulgare.

ZILE NAȚIONALE: Statul Eritreea
Miercuri, Mai 24, 2017 03:41 AM

Statul Eritreea sărbătorește la 24 mai Ziua Națională, marcând proclamarea independenței în 1993. Situat în nord-estul Africii, statul se întinde pe o suprafață de 117.600 kmp și se învecinează cu Sudanul, Etiopia, Djibouti, fiind mărginit de Marea Roșie.

CITATUL ZILEI
Miercuri, Mai 24, 2017 03:33 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 May, 00:31 Mai usor sa previi decat sa tratezi
Radav a comentat pentru articolul Interlopul Vadar, trimis după gratii, dar lăsat cu mașinile de lux dobândite în urma furturilor din Marea Britanie:
Inca nu l-ati facut sapun pe acest individ?
23 May, 22:36 Învățămint dual
C. Tănase a comentat pentru articolul Continuă înscrierile pentru elevii buzoienii care vor o calificare și un loc de muncă sigur:
Corect, dacă ar înțelege unii profesori că trebuie să muncească, nu să se prefacă, dacă elevii chiar ar învăța și nu s-ar preface, dacă unii părinți i-ar educa cu adevărat și nu s-ar preface, ce bine ar fi!
23 May, 20:00 Drăgaica
NIQ a comentat pentru articolul Municipalitatea vrea să aducă Drăgăicii gloria de odinioară:
O sărbătoare nulă pentru cultura locală. Care tradiție, mirosul de fum și lumea (tri)coloră din jur? Toma a inventat roata, apoi spița și spițeria. Acum vrea să ridice cultura locală pe cele mai înalte culmi ale falimentului multilateral-involuntat. Să trăiască Benone, această obsesie a viitorului fost primar. În doi ani, Buzăul va ajunge sat, reședință a comunei Mărăcineni. E greu de înțeles ce l-a putut schimba pe acest om în clipa în care a devenit primar. Cine l-a pus acolo nu are decât să aibă dureri de cap. Să treacă pe ”zebre” străzilor buzoiene cu conștiința lor dublă. Domnul Toma nu e primar, e doar un nailon al partidului. Îmi pare tare rău că sunt de acord cu cei care îi contestă calitățile invizibile. Așadar, la Drăgaică, la Matusalem Sinulescu, la cârnați de toate dimensiunile, la ”muzică tradițională”. La anul 1965 sau undeva pe acolo. Se aude că dl. Toma va fi retras de bună voie de la Primărie. Cum i-a plecat un galonat din șefie, cum a adus în loc un puști cu umeri sovietici, general pe timp de pace. Tristă situație. Nu mai sunt cadre, nici luptători. Răzbelul e pe sfârșite. PSD nu e la Primărie, ci cam pe la mijlocul bulevardului. Primăria e pe o uliță, în buricul din spate al târgului. Dl. T a intrat cu tractorul în curtea orășenilor. Dle Q, oricine ai fi ai dreptate. Știu alții cine suntem. Mâine știe și primarul. Nu e rău să vorbim în somn măcar aici. Peste niște ani, vom avea dreptate. Și n-o să fie târziu nici atunci.
Google PageRank Checker