27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:44 AM

Monden

Buzoianca Marina Neagu și-a serbat ziua sărind cu parapanta

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
01.04.2017, 09:21
1034

► Frumoasa actriță a simțit adrenalina saltului alături de soțul Daniel Nițoiu

   Îi plac provocările profesionale, iar mai nou îi place la înălțime. Marina Neagu a împlinit marți 30 de ani și, pentru o aniversare atât de „rotundă“, actrița și-a permis o „aroganță“ la înălțime, alături de soțul ei, știristul ProTV, Daniel Nițoiu. Actrița a zburat cu parapanta și nu și-a testat curajul singură, ci alături de soț, iar zâmbetele de la final au dat de înțeles din fotografii că totul s-a terminat cu bine.

   Momentan, buzoianca, ală­turi de Diana Iarca, este implicată în proiectul Radio Max Viena, un test pe care spune că l-a acceptat cu brațele des­chise. După televiziune și teatru, radioul a fost cea de-a treia pasiune a buzoiencei, care declară că toate proiectele care i se oferă în media sunt primite cu drag, chiar dacă asta presupune să se împartă între țări diferite.

   Radio Max, parte a grupului german Rewe, este lider în Europa pe segmentul de posturi de radio point of sale. Radio Max emite în zece țări europene și are zilnic o audiență de circa 11 milioane de persoane. Radio Max va emite și în magazinele grupului Rewe din România.

   „Nu pot spune niciodată NU, și așa s-a întâmplat și cu Radio Max Viena, am acceptat jobul, deși presupune deplasări frecvente București-Viena. Îmi place munca și în televiziune, și la radio, și cu copiii la atelierele de talente și nu pot alege între ele. E ca și cum m-ai pune să-ți spun pe care dintre frații mei îl iubesc mai mult; am doi frați, unul mai mare și unul mai mic. Și așa cutreier. Și nu mai știu care loc este «acas㻓, a declarat Marina Neagu.

    Buzoianca a absolvit Universitatea Naționalaă de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale“ din București, secția Arta Actorului, în 2009, este actriță la Teatrul Nottara (București) și realizator tv și de programe radio.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker