27 de ani
de presa libera
Joi, August 17, 2017 16:43 PM

Monden

Buzoianca Marina Neagu și-a serbat ziua sărind cu parapanta

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
01.04.2017, 09:21
999

► Frumoasa actriță a simțit adrenalina saltului alături de soțul Daniel Nițoiu

   Îi plac provocările profesionale, iar mai nou îi place la înălțime. Marina Neagu a împlinit marți 30 de ani și, pentru o aniversare atât de „rotundă“, actrița și-a permis o „aroganță“ la înălțime, alături de soțul ei, știristul ProTV, Daniel Nițoiu. Actrița a zburat cu parapanta și nu și-a testat curajul singură, ci alături de soț, iar zâmbetele de la final au dat de înțeles din fotografii că totul s-a terminat cu bine.

   Momentan, buzoianca, ală­turi de Diana Iarca, este implicată în proiectul Radio Max Viena, un test pe care spune că l-a acceptat cu brațele des­chise. După televiziune și teatru, radioul a fost cea de-a treia pasiune a buzoiencei, care declară că toate proiectele care i se oferă în media sunt primite cu drag, chiar dacă asta presupune să se împartă între țări diferite.

   Radio Max, parte a grupului german Rewe, este lider în Europa pe segmentul de posturi de radio point of sale. Radio Max emite în zece țări europene și are zilnic o audiență de circa 11 milioane de persoane. Radio Max va emite și în magazinele grupului Rewe din România.

   „Nu pot spune niciodată NU, și așa s-a întâmplat și cu Radio Max Viena, am acceptat jobul, deși presupune deplasări frecvente București-Viena. Îmi place munca și în televiziune, și la radio, și cu copiii la atelierele de talente și nu pot alege între ele. E ca și cum m-ai pune să-ți spun pe care dintre frații mei îl iubesc mai mult; am doi frați, unul mai mare și unul mai mic. Și așa cutreier. Și nu mai știu care loc este «acas㻓, a declarat Marina Neagu.

    Buzoianca a absolvit Universitatea Naționalaă de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale“ din București, secția Arta Actorului, în 2009, este actriță la Teatrul Nottara (București) și realizator tv și de programe radio.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Martin (FAPT): Apartamentele de vacanță au adus un plus de 40% în structura de cazare de pe Litoral, în ultimii ani
Joi, August 17, 2017 16:23 PM

Turiștii români preferă tot mai mult apartamentele de vacanță în detrimentul hotelurilor de două și trei stele, iar aceste noi locuri au adus un plus de 40% în structura de cazare de pe Litoral, în special în stațiunile Mamaia și Năvodari, deși acestea nu sunt cuprinse în nicio statistică, susține Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

INHGA: Cod galben de inundații pe râul Olt, pe raza județelor Covasna, Harghita și Brașov, până la ora 21:00
Joi, August 17, 2017 16:00 PM

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenționare Cod galben de inundații, valabilă în următoarele cinci ore, în bazinul hidrografic Olt.

Doi reprezentanți ai asociațiilor de pacienți vor face parte din Comisia Națională de Bioetică a Medicamentului
Joi, August 17, 2017 15:59 PM

Doi reprezentanți ai asociațiilor de pacienți vor face parte din Comisia Națională de Bioetică a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, potrivit unei decizii luate joi la o dezbatere care a avut loc la Ministerul Sănătății.

Bodog: Vaccinul pneumococic pentru copii, un pas absolut necesar pentru a-i proteja împotriva bolilor
Joi, August 17, 2017 15:55 PM

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a afirmat joi că introducerea efectivă, din acest an, a vaccinului pneumococic pentru copii reprezintă un pas absolut necesar pentru a-i proteja împotriva unor boli precum pneumonii, otite, septicemii și meningite.

Constanța: Primarul Decebal Făgădău va deschide lucrările Conferinței PRIA Aviation
Joi, August 17, 2017 15:54 PM

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, va participa vineri, 18 august, la lucrările conferinței PRIA Aviation, ce va avea loc pentru al doilea an succesiv în județul Constanța, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Aug, 16:42 Ne-a învățat
Gică a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
Ne-a învățat să bem țuica bună din păhărele făcute din ardei și petrecea cu lăutari pe muzică bună...Dumnezeu să-l ierte că a avut dreptate..
17 Aug, 16:33 Cel mai frumos
Gică contra a comentat pentru articolul În ce ritm trebuie amenjate parcări în municipiu pentru a face faţă exploziei numărului maşinilor second hand înmatriculate în ultimele luni:
Cel mai frumos loc de parcare este pe str. Transilvaniei în zona magazinelor en gros...N-are cine să gândească pozitiv în legătură cu parcările din municipiu. De luat bani se pricep și copiii mici bronzați.De geaba v-ați plimbat prin Europa guvernanților municipali!!!
17 Aug, 15:51 Traian
Ilie a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
Incepand cu1975 a fost primsecretar la buzau, pana atunci a fost Ion Sarbu !!
Google PageRank Checker