27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:27 AM

Monden

Buzoianca Marina Neagu și-a serbat ziua sărind cu parapanta

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
01.04.2017, 09:21
855

► Frumoasa actriță a simțit adrenalina saltului alături de soțul Daniel Nițoiu

   Îi plac provocările profesionale, iar mai nou îi place la înălțime. Marina Neagu a împlinit marți 30 de ani și, pentru o aniversare atât de „rotundă“, actrița și-a permis o „aroganță“ la înălțime, alături de soțul ei, știristul ProTV, Daniel Nițoiu. Actrița a zburat cu parapanta și nu și-a testat curajul singură, ci alături de soț, iar zâmbetele de la final au dat de înțeles din fotografii că totul s-a terminat cu bine.

   Momentan, buzoianca, ală­turi de Diana Iarca, este implicată în proiectul Radio Max Viena, un test pe care spune că l-a acceptat cu brațele des­chise. După televiziune și teatru, radioul a fost cea de-a treia pasiune a buzoiencei, care declară că toate proiectele care i se oferă în media sunt primite cu drag, chiar dacă asta presupune să se împartă între țări diferite.

   Radio Max, parte a grupului german Rewe, este lider în Europa pe segmentul de posturi de radio point of sale. Radio Max emite în zece țări europene și are zilnic o audiență de circa 11 milioane de persoane. Radio Max va emite și în magazinele grupului Rewe din România.

   „Nu pot spune niciodată NU, și așa s-a întâmplat și cu Radio Max Viena, am acceptat jobul, deși presupune deplasări frecvente București-Viena. Îmi place munca și în televiziune, și la radio, și cu copiii la atelierele de talente și nu pot alege între ele. E ca și cum m-ai pune să-ți spun pe care dintre frații mei îl iubesc mai mult; am doi frați, unul mai mare și unul mai mic. Și așa cutreier. Și nu mai știu care loc este «acas㻓, a declarat Marina Neagu.

    Buzoianca a absolvit Universitatea Naționalaă de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale“ din București, secția Arta Actorului, în 2009, este actriță la Teatrul Nottara (București) și realizator tv și de programe radio.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker