27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:29 AM

Monden

Buzoianca Gabriela Cristea, patru de „DA” la Românii au Talent / Florin Călinescu: „Ai ce-ți trebuie, chiar și eu aș vrea să fii profesoara mea“ (VIDEO)

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
11.04.2017, 00:00
9094

   Vineri, românii au avut parte de o nouă ediție de zile mari a emisiunii  „Românii au talent”, cu replici inedite, momente senzaționale, concurenți carismatici, multă energie și talent autentic, prezentat în cele mai surprinzătoare forme.

   Jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au aplaudat fascinați de reprezentațiile fa­bu­loase care i-au făcut să se ridice de pe scaune, au răsplătit cu DA concurenții care au reușit să-i cucerească și s-au distrat în fiecare pauză de filmare împreună cu gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș.

   Printre concurenții care și-au demonstrat talentul s-a numă­rat și profesoara de ­mu­zică Gabriela Cristea, din Buzău, care a ales să interpreteze o arie din ,,Fantoma de la Operă“. Profesoara de canto a urcat pe scena de la „Românii au talent” cu foarte multe emoții, însă, în momentul în care a început să cânte, a reușit să capteze interesul tuturor, fiind aplaudată îndelung de public, mai ales de susținătorii ei, elevi și prieteni.

„Lasă-le naibii de arii și fantome“

   „Cred că toți cei din sală vor să fie elevii dumneavoastră! Ai niște sute de numai de aici, din public”, a remarcat Mihaela după aplauzele îndelungi ale publicului.

   Gabriela merge în etapa următoare cu patru de DA, iar susținerea și încurajarea lui Florin Călinescu a fost de departe cea mai puternică dintre cele exprimate de jurați. „Treci mai pe comercial și lasă-le naibii de arii și fantome, ai ce-ți trebuie, chiar și eu aș vrea să fii profesoara mea”, a punctat Florin Călinescu în stilul său caracteristic.

   Gabriela Cristea a absolvit Liceul de Muzică din Buzău, continuându-și apoi studiile la Conservatorul din București. Calitățile sale vocale au  făcut-o să se impună pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian“, unde a evoluat ca soprană peste zece ani. Odată revenită la Buzău, din motive familiale, Gabriela s-a dedicat școlii de muzică pe care a deschis-o aici, pregătind numeroși copii și tineri.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker