27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:43 AM

Monden

Buzoianca Gabriela Cristea, în seara aceasta, la „Românii au talent“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
07.04.2017, 00:00
10462

   Un moment pe care l-a așteptat de mult timp, în fața unei țări întregi și a unui juriu de excepție. Este vorba despre buzoianca Gabriela Cristea, care, după mai multe sfaturi și încurajări, a acceptat să se înscrie la show-ul „Românii au Talent“ de pe ProTV, asta după ce, anul trecut, a dorit să își testeze calitățile vocale în cadrul altei emisiuni de talen­te, „Vocea României“.

   „Am fost îndrumată spre acest tip de emisiune pentru că mi s-a explicat că vocea mea aici se potrivește. Așa că, după câteva probe și teste, mă bucur să vă anunț că voi apărea la te­levizor, vineri seară, cu o pres­tație artistică ce va fi analizată în mod profesionist de oameni deosebiți. Tot ce mi s-a întâmplat aici este o experiență de neuitat, ce va rămâne în inima mea de artist mereu, dar mai multe nu vă pot detalia, urmăriți-mă și veți afla!“, a declarat buzoianca Gabriela Cristea.

   Profesoara de muzică a ținut să le mulțumească celor care au încurajat-o înainte cu câteva secunde de a intra pe scenă, și aici vorbim despre câțiva prieteni dragi, familia și o parte dintre elevii săi de la școala de muzică.

   „Vor fi vorbe frumoase, susținători puternici în sală, pe care sper că îi veți vedea în interviu și îi veți auzi la finalul prestației, așa că le mulțumesc din inimă celor dragi ce mi-au fost alături și echipei ProTV (Robertin Finati, Alexandra Roș­ca, Arthur Orban, Sebas­tian Tomulescu), soțului meu pentru toată dragostea și sus­ținerea, precum și dumnea­voastră, dragi prieteni, atât pentru prezență, cât și pentru frumoasele încurajări!“, a mai completat profesoara de mu­zică.

   Gabriela Cristea a absolvit Liceul de Muzică din Buzău, continuându-și apoi studiile la Conservatorul din București. Calitățile sale vocale au  făcut-o să se impună pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian“, unde a evoluat ca soprană peste zece ani. Odată revenită la Buzău, din motive familiale, Gabriela s-a dedicat școlii de muzică pe care a des­chis-o aici, pregătind numeroși tineri de diferite vârste.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker