27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:28 AM

Monden

Buzoianca Gabriela Cristea, în seara aceasta, la „Românii au talent“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
07.04.2017, 00:00
10230

   Un moment pe care l-a așteptat de mult timp, în fața unei țări întregi și a unui juriu de excepție. Este vorba despre buzoianca Gabriela Cristea, care, după mai multe sfaturi și încurajări, a acceptat să se înscrie la show-ul „Românii au Talent“ de pe ProTV, asta după ce, anul trecut, a dorit să își testeze calitățile vocale în cadrul altei emisiuni de talen­te, „Vocea României“.

   „Am fost îndrumată spre acest tip de emisiune pentru că mi s-a explicat că vocea mea aici se potrivește. Așa că, după câteva probe și teste, mă bucur să vă anunț că voi apărea la te­levizor, vineri seară, cu o pres­tație artistică ce va fi analizată în mod profesionist de oameni deosebiți. Tot ce mi s-a întâmplat aici este o experiență de neuitat, ce va rămâne în inima mea de artist mereu, dar mai multe nu vă pot detalia, urmăriți-mă și veți afla!“, a declarat buzoianca Gabriela Cristea.

   Profesoara de muzică a ținut să le mulțumească celor care au încurajat-o înainte cu câteva secunde de a intra pe scenă, și aici vorbim despre câțiva prieteni dragi, familia și o parte dintre elevii săi de la școala de muzică.

   „Vor fi vorbe frumoase, susținători puternici în sală, pe care sper că îi veți vedea în interviu și îi veți auzi la finalul prestației, așa că le mulțumesc din inimă celor dragi ce mi-au fost alături și echipei ProTV (Robertin Finati, Alexandra Roș­ca, Arthur Orban, Sebas­tian Tomulescu), soțului meu pentru toată dragostea și sus­ținerea, precum și dumnea­voastră, dragi prieteni, atât pentru prezență, cât și pentru frumoasele încurajări!“, a mai completat profesoara de mu­zică.

   Gabriela Cristea a absolvit Liceul de Muzică din Buzău, continuându-și apoi studiile la Conservatorul din București. Calitățile sale vocale au  făcut-o să se impună pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian“, unde a evoluat ca soprană peste zece ani. Odată revenită la Buzău, din motive familiale, Gabriela s-a dedicat școlii de muzică pe care a des­chis-o aici, pregătind numeroși tineri de diferite vârste.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker