27 de ani
de presa libera
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:56 PM

Monden

Buzoianca Gabriela Cristea, în seara aceasta, la „Românii au talent“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
07.04.2017, 00:00
10641

   Un moment pe care l-a așteptat de mult timp, în fața unei țări întregi și a unui juriu de excepție. Este vorba despre buzoianca Gabriela Cristea, care, după mai multe sfaturi și încurajări, a acceptat să se înscrie la show-ul „Românii au Talent“ de pe ProTV, asta după ce, anul trecut, a dorit să își testeze calitățile vocale în cadrul altei emisiuni de talen­te, „Vocea României“.

   „Am fost îndrumată spre acest tip de emisiune pentru că mi s-a explicat că vocea mea aici se potrivește. Așa că, după câteva probe și teste, mă bucur să vă anunț că voi apărea la te­levizor, vineri seară, cu o pres­tație artistică ce va fi analizată în mod profesionist de oameni deosebiți. Tot ce mi s-a întâmplat aici este o experiență de neuitat, ce va rămâne în inima mea de artist mereu, dar mai multe nu vă pot detalia, urmăriți-mă și veți afla!“, a declarat buzoianca Gabriela Cristea.

   Profesoara de muzică a ținut să le mulțumească celor care au încurajat-o înainte cu câteva secunde de a intra pe scenă, și aici vorbim despre câțiva prieteni dragi, familia și o parte dintre elevii săi de la școala de muzică.

   „Vor fi vorbe frumoase, susținători puternici în sală, pe care sper că îi veți vedea în interviu și îi veți auzi la finalul prestației, așa că le mulțumesc din inimă celor dragi ce mi-au fost alături și echipei ProTV (Robertin Finati, Alexandra Roș­ca, Arthur Orban, Sebas­tian Tomulescu), soțului meu pentru toată dragostea și sus­ținerea, precum și dumnea­voastră, dragi prieteni, atât pentru prezență, cât și pentru frumoasele încurajări!“, a mai completat profesoara de mu­zică.

   Gabriela Cristea a absolvit Liceul de Muzică din Buzău, continuându-și apoi studiile la Conservatorul din București. Calitățile sale vocale au  făcut-o să se impună pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian“, unde a evoluat ca soprană peste zece ani. Odată revenită la Buzău, din motive familiale, Gabriela s-a dedicat școlii de muzică pe care a des­chis-o aici, pregătind numeroși tineri de diferite vârste.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată cu onoruri militare
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:42 PM

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată sâmbătă, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu.

Dobre: ANAF va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:36 PM

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea să fie finalizat în maximum două luni, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Consumul unei cantități mici de alcool ne îmbunătățește pronunția într-o limbă străină (studiu)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:33 PM

Abuzul de alcool este, evident, nociv pentru sănătate. Cu toate acestea, consumul unei cantități mici poate îmbunătăți pronunția într-o conversație într-o limbă străină, au arătat cercetători britanici și olandezi într-un nou studiu publicat la 18 octombrie în revista Journal of Psychopharmacology.

Retro Parada Toamnei - sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:11 PM

Retro Parada Toamnei, un eveniment care încheie sezonul 2017, se desfășoară sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România.

Afganistan: Cel puțin 56 de morți în atentatul comis împotriva unei moschei șiite la Kabul (nou bilanț)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:05 PM

Atentatul comis vineri seara de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) împotriva unei moschei șiite din Kabul s-a soldat cu 56 de morți și 55 de răniți, potrivit unui nou bilanț furnizat de Ministerul de Interne afgan, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker