27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:19 PM

Monden

Buzoianca Gabriela Cristea, în seara aceasta, la „Românii au talent“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
07.04.2017, 00:00
10577

   Un moment pe care l-a așteptat de mult timp, în fața unei țări întregi și a unui juriu de excepție. Este vorba despre buzoianca Gabriela Cristea, care, după mai multe sfaturi și încurajări, a acceptat să se înscrie la show-ul „Românii au Talent“ de pe ProTV, asta după ce, anul trecut, a dorit să își testeze calitățile vocale în cadrul altei emisiuni de talen­te, „Vocea României“.

   „Am fost îndrumată spre acest tip de emisiune pentru că mi s-a explicat că vocea mea aici se potrivește. Așa că, după câteva probe și teste, mă bucur să vă anunț că voi apărea la te­levizor, vineri seară, cu o pres­tație artistică ce va fi analizată în mod profesionist de oameni deosebiți. Tot ce mi s-a întâmplat aici este o experiență de neuitat, ce va rămâne în inima mea de artist mereu, dar mai multe nu vă pot detalia, urmăriți-mă și veți afla!“, a declarat buzoianca Gabriela Cristea.

   Profesoara de muzică a ținut să le mulțumească celor care au încurajat-o înainte cu câteva secunde de a intra pe scenă, și aici vorbim despre câțiva prieteni dragi, familia și o parte dintre elevii săi de la școala de muzică.

   „Vor fi vorbe frumoase, susținători puternici în sală, pe care sper că îi veți vedea în interviu și îi veți auzi la finalul prestației, așa că le mulțumesc din inimă celor dragi ce mi-au fost alături și echipei ProTV (Robertin Finati, Alexandra Roș­ca, Arthur Orban, Sebas­tian Tomulescu), soțului meu pentru toată dragostea și sus­ținerea, precum și dumnea­voastră, dragi prieteni, atât pentru prezență, cât și pentru frumoasele încurajări!“, a mai completat profesoara de mu­zică.

   Gabriela Cristea a absolvit Liceul de Muzică din Buzău, continuându-și apoi studiile la Conservatorul din București. Calitățile sale vocale au  făcut-o să se impună pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian“, unde a evoluat ca soprană peste zece ani. Odată revenită la Buzău, din motive familiale, Gabriela s-a dedicat școlii de muzică pe care a des­chis-o aici, pregătind numeroși tineri de diferite vârste.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Campionatul Angliei - Arsenal Londra, învinsă în deplasare
Sambata, August 19, 2017 23:07 PM

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Stoke City, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată sâmbătă seara.

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker