După ce a slăbit 10 kilograme, buzoianca Ellie White s-a confruntat cu o problemă estetică pe care și-a dorit să o rezolve chiar la început de an. Vedeta a decis să facă o vizită medicului ei estetician pentru a scăpa de ridurile adânci în zona dintre nas și buze, denumită șanțul nazolabial, informează csid.ro. Cu această problemă se confruntă în special persoanele în vârstă, dar și cele tinere, după procesul de slăbire.

Pentru a vedea rezultate imediate, singura ­varia­ntă eficientă a fost ca medicul estetician să îi injecteze acid hialuronic în zona afectată, substanță ce umple șanțurile create și lasă în urmă o piele fină și netedă.

„Trăim în secolul în care avem soluții pentru aproa­pe orice. Doar să alegi ceea ce îți este potrivit și să apelezi la specialiști buni. După naștere și, în special, după ce am slăbit recent, au apărut riduri mai profunde între nas și buze. Nicio cremă nu ar putea rezolva situația, astfel că soluția a fost să apelez la medicul estetician Iancu Morad pentru a le umple cu acid hialuronic. Este o procedură care a durat doar câteva minute și nu a durut deloc. Domnul doctor Morad lucrează foarte fin și asta mi-a plăcut cel mai mult, pentru că sunt adepta intervențiilor făcute cu măsură, de medici pricepuți. Sunt foarte bucuroasă de rezultat”, a declarat Ellie White.

„O substanță naturală, care se resoarbe ușor”

Injectarea acidului hia­luronic este o procedură cu efecte spectaculoase și care se realizează rapid. Mai mult, rezultatele se mențin până la șase luni.

„Odată cu trecerea timpului, fiecare persoană pierde volum în zona fetei, iar așa apar aceste nedorite riduri de expresie. Cele din jurul ochilor și de pe frunte necesită injecții cu Botox, însă pentru cele din jurul buzelor recomand acidul hialuronic. Aceasta este o substanță naturală, care se resoarbe ușor, previne adâncirea ridurilor și oferă feței un aspect întinerit și proaspăt”, explică medicul estetician la care a apelat artista.

Născută la Buzău, Ellie White (35 de ani), pe numele real Elena Băltăgan, a urmat cursurile Liceului de Artă „Margareta Sterian”, secția Muzică,  încă de la vârsta de șapte ani. S-a evidențiat în cadrul mai multor festivaluri de muzică (Festivalul „Ursulețul de Aur”, Festivalul Callatis, Trofeul Amara), dar a devenit celebră după ce a devenit membră a trupei Dj Project, în anul 2003.

DISTRIBUIȚI
loading...