Pe principiul „fetili cochetili”, artista Ellie White şi-a prezentat recent câteva păreri despre fetele mondene de la terasele de vară care se simt libere şi … fericite! Buzoianca a dezvăluit că nu înţelege sub nicio formă de unde şi de ce s-a ajuns la „extra-piţiponceala” de azi, cea pe care o vede exagerat de mult la televizor, pe stradă, în cluburi, în mall-uri, cam peste tot.

Artista buzoiană a ajuns la concluzia că, „vinovaţii” principali sunt bărbaţii! Pentru că ei se dau majoritatea iubitori de natural, dar când văd o femeie naturală, fără „adaosuri comerciale” fug de angajamente şi … responsabilităţi.

„Pe social media le faceţi terci pe toate acele amărâte care, în disperarea de a fi plăcute sau de a fugi din mediul lor natural fac pe dracu-n patru şi se îmbuibă de silicon şi botox, dar seara vă pozaţi cu cea mai bombată dintre toate, le plimbaţi cu maşinile voastre luxoase (sau nu), întreţinându-le astfel fantezia bietelor credule cum că, l-au prins pe Dumnezeu de picior şi s-au scos pe viaţă. Puţini bărbaţi mai apreciază femeia pentru frumuseţea interioară şi o iubesc chiar şi a două zi când se trezesc lângă ea şi o văd cu părul ciufulit, fără machiaj, cu riduri sau cu ochii umflaţi. Foarte puţini sunt cei care, la o aşa ­pri­velişte îşi iau femeia în braţe şi îi spun <te iubesc aşa cum eşti!>. Ei sunt bărbaţii care merită! Merită tot efortul, tot compromisul, pentru că ei voi fi cei care îţi vor fi alături mereu, în cele mai frumoase momente când radiezi şi eşti superbă, dar şi în cele mai negre zile ale tale când arăţi că muma pădurii. El este cel care îţi va fi partener de nădejde de-a lungul vieţii, cel care îţi va masa picioarele când vei fi însărcinată, cel care va fugi la 3 noaptea să-ţi ia îngheţată când ai pofte, este cel care te va ţine de mână când vei aduce pe lume copilul vostru, este cel care va da totul pentru tine”, a scris pe blogul ei buzoianca Ellie White, cea care are o relaţie de mai bine de 11 ani cu cel care este şi impresarul ei, Doru Tincă. Artista, pe numele real Elena Băltă­gan are alături de acesta doi copii, Mihai Andrei şi Alexis Maria şi nu s-a căsătorit încă legal.

„Nu deveniţi sclavele banului“ 

Fosta solistă a trupei DJ Project mărturiseşte că a constatat cu dezamăgire că şi femeile adevărate au ajuns pe cale de dispariţie. În concepţia lui Ellie, ar trebuie să fie mai multe cele care se iubesc aşa cum sunt şi nu vor să facă nici o schimbare pentru nimeni, cele care nu acceptă compromisuri doar de dragul compromisului, ci o fac pentru că au încredere în ele şi ştiu când să lase de la ele şi când să se ţină tari pe poziţie.

„Mult mai multe femei ar trebui să fie alături de bărbaţii lor atunci când aceştia au mai mare nevoie de ele, ar trebui să văd mai multe femei care emană putere doar prin simpla lor prezenţă, şi nu au nevoie de finanţele bărbatului pentru a arăta asta. Ştiu că tinereţea este cel mai mare duşman al unei femei, dar nu trebuie să vă lăsaţi pradă emoţiilor, să nu deveniţi sclavele banului (şi mai rău, a banului unui bărbat), ci să fiţi puternice pentru că sunteţi puternice, să fiţi stăpâne pe voi şi vă focusaţi pe dezvoltare personală, să deveniţi cea mai bună variantă a voastră, nu a imaginii unui om care nu vă cunoaşte, nu vă apreciază şi nu vă iubeşte pentru ceea ce sunteţi! Deci, girl power fetelor!”, a mai scris artista.

DISTRIBUIȚI
loading...