Frumoasa artistă buzoiancă cu ochi verzi, Diana Ioniţă, a fost invitată, în urmă cu câteva zile, în emisiune moderată de Teo Trandafir, la Kanal D. Astfel, după prezenţa la Revelionul Artiştilor, alături de lumea bună a muzicii folclorice, buzoianca a mai bifat o apariţie pe micile ecrane, la o oră de vârf. Tema emisiunii, la care a fost invitată buzoianca a fost „Cele mai frumoase şi sexy artiste de muzică populară“. Pe parcursul emisiunii, Teo şi asistentul ei Adrian Cristea zis „Bursucul”, i-au testat artistei memoria, talentul muzical şi simţul umorului. Alături de buzoiancă au mai participat la topul celor mai frumoase şi sexy artiste de muzică populară Raluca Boncea şi Adina Roşca, toate trei dovedind de ce sunt cunoscute şi apreciate de iubitorii de muzică populară.

„Am petrecut timp de calitate alături de doi oameni minunaţi, vă mulţumesc că m-aţi încurajat!”, a fost mesajul postat de Diana alături de poza realizată alături de Teo Trandafir şi Bursucul.

Pe tot parcursul emisiunii, Diana a dovedit că are simţul umorului, că ţine la glume şi că orice face se gândeşte la muzică, încheind prezenţa din cadrul Teo Show cu o sârbă.

Program încărcat în luna martie

Cât despre planurile pentru următoarelor săptămâni, Diana Ioniţă are şi aici cu ce să se mândrească, întrucât zilele speciale care vor urma înseamnă pentru artistă noi apariţii pe scenă. Cele mai multe planificări sunt pentru ziua importantă de 8 martie, Ziua Femeii, când Diana va realiza un adevărat maraton muzical prin restaurantele cu care ea colaborează frecvent.

„Am terminat acum cu exa­menele, mă voi linişti mai mult pe lângă casă, de aceea am onorat toate invitaţiile cu ocazia unei sărbători atât de importante. Voi cânta de 8 martie în patru locaţii, sărbătorind împreună ziua tuturor doamnelor şi domni­şoarelor! Vom petrece o seară de neuitat, celebrând un dar minunat din viaţa voastră: Femeia! Vă aştept alături, cu drag!”, a fost invitaţia lansată de Diana Ioniţă.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

Comments are closed.