• Fosta „absolventă de 10” a Colegiului Hasdeu în promoţia 2013 este acum specialist junior SEO la iAgency.ro

   O „lady in red” atipică şi deloc… previzibilă! Aceasta este imaginea ţinutelor propuse de buzoianca de 23 de ani Denisa Agapie, în cadrul celei mai fashioniste competiţii de street-style organizate de brandul Glamour: GLAMOUR Fashion Street Show.

   Frumoasa blondă ştie că roşul este culoarea ce scoate din anonimat orice adolescentă, aşa că Denisa s-a înscris în echipa bloggerului de fashi­on Sandra Bendre şi a fost votată până acum de peste 680 de utilizatori unici, pentru concursul ce a fost iniţiat pe 17 august şi care se va încheia pe 10 noiembrie.

   „Am ales să compun două ţinute care, deşi în aparenţă seamănă foarte mult, în esenţă sunt total diferite. Ambele sunt compuse din piese vestimentare fluide, care oferă o notă deosebită mişcărilor, fiind accesorizate atipic, deloc previzibil. Astfel, am decis să abordez o traiectorie urban-chic, un glamour îmbinat armonios cu un sport jucăuş, care să transmită feminitate şi un «je ne sais quoi> pe care fiecare dintre noi tindem să-l dezvoltăm”, a declarat Denisa Agapie despre ideea ţinutelor.

„Am primit ajutor de unde chiar nu mă aşteptam“

   Buzoianca a mai mărturisit că a primit mult mai multe voturi decât se aştepta când a intrat în concurs şi crede acum, mai mult decât oricând, că trendurile ei au deja fani.

   „Vă mulţumesc din suflet pentru zecile de share-uri şi sutele de voturi pe care mi ­l­e-a­ţi acordat până acum! Am primit ajutor de unde chiar nu mă aşteptam şi vă sunt profund recunoscătoare! Ştiu, o să mai fiu pisăloagă zilele acestea, dar votarea continuă! Dacă nu aţi făcut-o până acum, vă invit să mă votaţi! Am nevoie de un 10 din partea voastră ca să pot câştiga cea mai mare competiţie de street style din România“, a mai completat Denisa.

   Anul trecut, la GLAMOUR Fashion Street Show au participat 94 de fete glam, 11 cei mai cunoscuţi bloggeri de ­fashi­on ai momentului şi au fost prezentate zeci de ţinute superbe. Evenimentul a fost un „răsfăţ”, combinat cu voie bună şi au o mulţime de premii fantastice şi prezentat de actriţa Diana Cavallioti, adunând laolaltă o mulţime de fashioniste din Bucureşti şi din ţară, vedete şi profesionişti din industria de fashion şi beauty, alături de cei 11 blogeri de fashion, deveniţi Ambasadori ai evenimentului: Alina Ceuşan, Andreea Chirilă, Diana Enciu şi Alina Tanasă, Ioana Carmen Chişiu, Larisa Costea, Laura Călin, Mădălina Merca, Ioana Grama, Sandra Bendre şi Sânziana Negru.

   Anul acesta sunt înscrişi în competiţie aproape 100 de concurenţi glam, alături de 11 ambasadoare – cele mai cunoscute bloggeriţe de fashion şi beauty ale momentului şi, până pe 10 noiembrie încă poţi oferi votul tău în cadrul celui mai stylish concurs din ţară!

   Pentru a o susţine pe Denisa în competiţie puteţi vota aici: http://www.glamour.ro/streetfashionshow/participante/agapie-denisa/

   Specialist SEO, buzoianca Denisa Agapie locuieşte acum în Capitală şi a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti (FSPUB) şi cursurile de master la  Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, după ce a plecat, în 2013, din Buzău cu media 10 la Bacalaureat.
   Denisa Agapie a fost unul dintre cei nouă elevi din 2013 care au luat note maxime la toate cele trei probe scrise ale Bacalaureatului. Bloggerul în echipa căreia s-a înscris buzoianca este Sandra Bendre şi are drept motto „Happy girl. Shoe lover. Big blue eyes. Lifestyle blogger”. Ea spune că cel mai bine vorbesc ­des­pre ea jeanşii, una dintre piesele sale preferate din garderobă. Are o pasiune pentru pantofi, la fel ca şi buzoianca noastră, şi este în zodia Berbec, iar una dintre satisfacţiile pe care blogul i le aduce este atunci când cititoarele îi cer sfaturi.
DISTRIBUIȚI