27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:17 AM

Monden

Buzoianca Denisa Agapie are nevoie de voturile noastre în cadrul celei mai mari competiţii de street-style

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.10.2017, 00:00
2079
  • Fosta „absolventă de 10” a Colegiului Hasdeu în promoţia 2013 este acum specialist junior SEO la iAgency.ro

   O „lady in red” atipică şi deloc… previzibilă! Aceasta este imaginea ţinutelor propuse de buzoianca de 23 de ani Denisa Agapie, în cadrul celei mai fashioniste competiţii de street-style organizate de brandul Glamour: GLAMOUR Fashion Street Show.

   Frumoasa blondă ştie că roşul este culoarea ce scoate din anonimat orice adolescentă, aşa că Denisa s-a înscris în echipa bloggerului de fashi­on Sandra Bendre şi a fost votată până acum de peste 680 de utilizatori unici, pentru concursul ce a fost iniţiat pe 17 august şi care se va încheia pe 10 noiembrie.

   „Am ales să compun două ţinute care, deşi în aparenţă seamănă foarte mult, în esenţă sunt total diferite. Ambele sunt compuse din piese vestimentare fluide, care oferă o notă deosebită mişcărilor, fiind accesorizate atipic, deloc previzibil. Astfel, am decis să abordez o traiectorie urban-chic, un glamour îmbinat armonios cu un sport jucăuş, care să transmită feminitate şi un «je ne sais quoi> pe care fiecare dintre noi tindem să-l dezvoltăm”, a declarat Denisa Agapie despre ideea ţinutelor.

„Am primit ajutor de unde chiar nu mă aşteptam“

   Buzoianca a mai mărturisit că a primit mult mai multe voturi decât se aştepta când a intrat în concurs şi crede acum, mai mult decât oricând, că trendurile ei au deja fani.

   „Vă mulţumesc din suflet pentru zecile de share-uri şi sutele de voturi pe care mi ­l­e-a­ţi acordat până acum! Am primit ajutor de unde chiar nu mă aşteptam şi vă sunt profund recunoscătoare! Ştiu, o să mai fiu pisăloagă zilele acestea, dar votarea continuă! Dacă nu aţi făcut-o până acum, vă invit să mă votaţi! Am nevoie de un 10 din partea voastră ca să pot câştiga cea mai mare competiţie de street style din România“, a mai completat Denisa.

   Anul trecut, la GLAMOUR Fashion Street Show au participat 94 de fete glam, 11 cei mai cunoscuţi bloggeri de ­fashi­on ai momentului şi au fost prezentate zeci de ţinute superbe. Evenimentul a fost un „răsfăţ”, combinat cu voie bună şi au o mulţime de premii fantastice şi prezentat de actriţa Diana Cavallioti, adunând laolaltă o mulţime de fashioniste din Bucureşti şi din ţară, vedete şi profesionişti din industria de fashion şi beauty, alături de cei 11 blogeri de fashion, deveniţi Ambasadori ai evenimentului: Alina Ceuşan, Andreea Chirilă, Diana Enciu şi Alina Tanasă, Ioana Carmen Chişiu, Larisa Costea, Laura Călin, Mădălina Merca, Ioana Grama, Sandra Bendre şi Sânziana Negru.

   Anul acesta sunt înscrişi în competiţie aproape 100 de concurenţi glam, alături de 11 ambasadoare – cele mai cunoscute bloggeriţe de fashion şi beauty ale momentului şi, până pe 10 noiembrie încă poţi oferi votul tău în cadrul celui mai stylish concurs din ţară!

   Pentru a o susţine pe Denisa în competiţie puteţi vota aici: http://www.glamour.ro/streetfashionshow/participante/agapie-denisa/

   Specialist SEO, buzoianca Denisa Agapie locuieşte acum în Capitală şi a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti (FSPUB) şi cursurile de master la  Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, după ce a plecat, în 2013, din Buzău cu media 10 la Bacalaureat.
   Denisa Agapie a fost unul dintre cei nouă elevi din 2013 care au luat note maxime la toate cele trei probe scrise ale Bacalaureatului. Bloggerul în echipa căreia s-a înscris buzoianca este Sandra Bendre şi are drept motto „Happy girl. Shoe lover. Big blue eyes. Lifestyle blogger”. Ea spune că cel mai bine vorbesc ­des­pre ea jeanşii, una dintre piesele sale preferate din garderobă. Are o pasiune pentru pantofi, la fel ca şi buzoianca noastră, şi este în zodia Berbec, iar una dintre satisfacţiile pe care blogul i le aduce este atunci când cititoarele îi cer sfaturi.

Comentarii

SEO (11 Oct, 00:00)
Eu

Eu,cred, că ar fi fost normal,sa faceti si traducerea literelor SEO.....prescurtarea căror cuvinte si eventual traducerea din engleza...si pentru cititorii necunoscatori chiar si ce anume inseamna ,,specialist SEO,,....Daca se poate , dna jurnalist!!

Raspunde

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker