27 de ani
de presa libera
Sambata, Septembrie 23, 2017 04:56 AM
opinia-balcescu

Monden

Buzoianca Cătălina Potârniche lansează un nou volum din „Terapie pentru minte şi suflet”

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
29.08.2017, 00:00
857

   „Terapie pentru minte şi suflet” este visul neştiut al vieţii sale, este rezultatul neliniştii şi al gălăgiei sufletului ei. ,,Este rezumatul tuturor trăirilor sale din viaţa asta şi din toate vieţile de dinainte“, şi, pentru asta, Cătălina Potârniche a anunţat pe blogul său lansarea volumului cu numărul 2, în care şi-a mai adunat o parte din aceste gânduri, trăiri şi vise.

   „Adun în vorbe toate sentimentele şi emoţiile care ne încearcă pe noi toţi de-a lungul timpului, de-a lungul experienţelor noastre. Expun în vorbe toate problemele care ne pun piedică tuturor... într-un mod general, dar care permite fiecăruia să regăsească propriile particularităţi şi să le înţeleagă, să vadă dincolo de ele, să audă vocea propriei minţi dictând soluţiile. Depun în cuvinte ideea că «Da, există viaţă după suferinţă!>” şi că tocmai aceste suferinţe sunt binecuvântările cele mai mari, pentru că ele ne cresc, ele ne formează şi ele ne conduc înspre fericire. Cum? Citiţi totul, în volumul cu numărul 2, «curând>”, a spus buzoianca. Şi ,,curând” s-a transformat în 29 septembrie, atunci când Cătă­lina a hotărât să aducă pe piaţa, la Bucureşti, volumul cu numărul 2 al cărţii sale.

Încurajări şi vorbe frumoase, de la cititorii primului volum

    Primul volum a reuşit să-l ­publi­ce acum aproape jumătate de an, şi feed-backul de la cititori a fost unul cât se poate de încurajator.

   „Îţi citesc cartea şi-ţi mul­ţumesc. Pentru că eşti o învingătoare. Şi le spui într-un mare fel. Şi pentru că eşti un om frumos. şi pentru că mă regăsesc... la capitolul dezechilibre. Gândesc spre o echilibrare a mea, o aştept. O sper, o aştept. Am început, aşa cum m-am priceput, aşa cum m-au sfătuit nişte oameni frumoşi... ba cu cristale şi brăţări curăţitoare, ba cu mix de ierburi. Şi continui cu gânduri bune şi cu credinţă. Doamne-Doamne ne iubeşte şi ne dă cât putem duce. Ne arată că suntem puternici şi ne ajută să devenim puternici. Om frumos, îţi mulţumesc!“, i-a scris autoarei Adina P.

   „Am citit cartea Cătălinei, Terapie pentru minte şi suflet. Este o carte frumoasă, uşor de citit, dar cu idei foarte profunde. Mă întrebam, când am început să citesc cartea, unde o să găsesc mintea şi sufletul în toate ideile cărţii? Conform cărţii, mintea şi sufletul se află în tot ceea ce facem noi, iar dacă vrem să avem grijă de minte şi suflet trebuie să fim atenţi, vigilenţi în tot ceea ce facem, gândim şi în tot ceea ce trăim. Frumuseţea cărţii stă în realismul expunerii vieţii de zi cu zi prin experienţa Cătălinei, autoarea acestei cărţi, şi prin îndemnul de a ne trezi din toate modurile noastre ipocrite de a ne trăi viaţa. Toate acestea m-au făcut să cred că este o carte care merită citită”, a transmis un alt cititor, Petru M.

   În urma unor astfel de reacţii, Cătălina Potârniche spune: „Aşadar, totul are sens… dacă învăţăm să ne cunoaştem şi să ne ascultăm sufletul, aşa că vă aştept la lansare, poate ajung şi acasă, la Buzău!”.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

G4 cere ONU reformarea urgentă a Consiliului de Securitate
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:56 AM

Mai multe țări cer Organizației Națiunilor Unite să își reformeze Consiliul de Securitate. Subiectul, care revine periodic în dezbatere, a fost redeschis de așa-numitul grup G4 cu ocazia celei de-a 72-a Adunări Generale a ONU, relatează AFP.

DOCUMENTAR: Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:39 AM

Se spune că cei născuți în zodia Balanței ori au o familie numeroasă, ori sunt niște singuratici. La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

ZILE NAȚIONALE: Regatul Arabiei Saudite
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:36 AM

Regatul Arabiei Saudite, cel mai mare stat din Orientul Mijlociu, cu o suprafață de peste 2,1 milioane km pătrați, sărbătorește, la 23 septembrie, ziua națională - aniversarea constituirii Regatului Arabiei Saudite, în 1932, conform mae.ro.

CITATUL ZILEI
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:31 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 23 septembrie
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Sep, 23:27 Foarte interesant
Spectaculos! a comentat pentru articolul Buzoianca Anca Neculăiasa a devenit din model, stewardesă!:
Articole platite. Cine Doamne iarta-ma mai e si duduia asta si ce a facut pentru comunitate? Sa fim seriosi!
22 Sep, 19:59 Mizerabil om !
secuiu a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
Asta l-a prostit pe Basescu, o data atunci cand a fost pus sa distruga org .jud. PMP, si acum cand incearca disperat sa treaca la PNL sau PSD.Atat de mizerabil este incat nici ciumatii rosii nu-l mai primesc in randul lor.
22 Sep, 15:26 adevarul
max bengosu' a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
din textul lui mocanu nu-ti sare-n ochi mai pixelule,n-am spus ca portocalii sau liberalii au fost mai breji,da' judetul ala doar de ciuma aia rosie a fost condus(boscodeala,vasile)
Google PageRank Checker