Buzoianca Bianca Pur­cărea a vorbit în emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro Tv despre reluarea repre­zentaţiilor celui mai mare musical din România, din distribuţia căruia face parte, alături de nume precum Loredana Goroza, Horia Brenciu, Aurelian Temişan şi Anca Ţurcaşiu.

Este vorba despre musicalul „Mamma Mia!” care se va juca din nou, în toamnă, graţie succesului pe care l-a înregistrat în luna mai, când a avut premiera. Prezentă în emisiune alături de alţi colegi de distribuţie-, Cornel Ilie, Adrian Nour şi Ernest Fazakas-, buzoianca a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare să interpreteze din nou rolul Sophiei.

„Trebuie să vă convingeţi singuri”  

„Sunt foarte multe argumente pentru care oamenii ar trebui să vadă acest show, în primul rând pentru că sunt mulţi artişti celebri care joacă, cântă şi dansează împreună, pentru că repertoriul este celebru, pentru că mulţi regizori şi-au pus la contribuţie ideile, pentru că scena şi povestea în sine te retri­mite în vacanţă, pe meleagurile greceşti. Chiar vocal coachul Mary Hammond, care s-a ocupat de vocile noastre, a spus că a fost mai spectaculos decât la Londra, dar trebuie să vă convingeţi şi voi de asta, aşa că vă aşteptăm în sală, pe 22 şi 23 septembrie la Sala Polivalentă, iar pe 7 noiembrie, la Iaşi”, a spus Bianca Purcărea.

Solista trupei Cobzality a mai precizat că la primele showuri  ea a stat în sală să vadă reacţia publicului şi comentariile pe marginea musicalului, iar impresia ­ge­nerală a fost că este cea mai spectaculoasă repre­zentaţie din câte au fost montate până acum în România, graţie actorilor, dansatorilor şi staffului implicat.

În aceeaşi emisiune, Cornel Ilie, Adrian Nour şi Ernest Fazakas, trei dintre cei şase potenţiali taţi ai personajului interpretat de Bianca Purcărea, au declarat că aşteaptă cu drag spectacolul din stagiunea numărul 2, în care o mamă, o fiică şi trei posibili taţi au un drum cu multe peripeţii către altar.

Reamintim că peste 60 de milioane de oameni din toata lumea s-au îndrăgostit de această poveste şi de muzica din „Mamma Mia!”, iar în orice zi au loc cel puţin şapte show-uri „Mamma Mia!” în întreaga lume. Durata spectacolului va fi de 2 ore 45 min, regia artistică poartă semnătura lui Răzvan Ioan Dincă. Din band-ul producţie face parte şi soţul Biancăi, membru în trupa Cobzality, Robert Magheti.

DISTRIBUIȚI
loading...