Ce le uneşte pe buzoianca Bianca Purcărea şi pe Ana Munteanu, câştigătoare a ,,Vocii României“? Talentul muzical, showurile aflate în căutare de talente, Buzăul şi, mai nou, un… musical! Dar, să le luăm pe rând.

Ana Munteanu este câştigătoarea sezonului 2017 al emisiunii „Vocea României”, iar Bianca Purcărea este fostă concurentă X Factor şi Eurovision. Referitor la Buzău, oraşul natal al Biancăi Purcărea a găzduit luna trecută recitalul Anei Munteanu, în cadrul concertului sus]inut de Smiley la Sala Sporturilor. Şi, nu în ultimul rând, cel mai important lucru pe care cele două îl au în comun este distribuirea lor în varianta românească a musicalului „Mamma Mia!“, cel mai de succes musical din toată lumea, care a beneficiat inclusiv de o ecranizare, cu Meryl Streep.

Bianca Purcărea şi Ana Munteanu vor interpreta, în dublu rol, personajul principal al musicalului: o tânără visătoare pe nume Sophie, care încearcă să descopere cine e adevăratul ei tată şi invită la nunta sa pe cei trei bărba]i din trecutul mamei sale care ar putea să o conducă la altar.

„Musicalul a fost dintotdeauna genul meu preferat de spectacol“   

„Mamma Mia!“ este primul musical de Broadway produs în România 100% independent şi va beneficia, în distribu]ie, de nume foarte îndrăgite din mediul artistic românesc: Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Cornel Ilie, Ciprian ­Teodo­rescu, Adrian Nour.

În timp ce Ana Munteanu mărturiseşte că a participat la castingul pentru acest rol la îndemnul lui Smiley, buzoianca Bianca Purcărea (absolventă a Colegiului Hasdeu și membra trupei Cobzality) recunoaşte că „festivalurile româneşti de muzică mi-au adus multă experien]ă, eu le consider o şcoală în sine, pentru că se apropie foarte mult de musical, ca rigori tehnice şi vocale, iar musicalul a fost dintotdeauna genul meu preferat de spectacol“.

Musicalul „Mamma Mia!” va avea premiera la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 mai. În România, „Mamma Mia!” va fi o coproduc]ie sloveno-română, a companiei Prospot Doo, împreună cu un grup de producători reuni]i de compania Atelier Promotion, în colaborare cu WonderTheatre.

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...