27 de ani
de presa libera
Sambata, Aprilie 29, 2017 00:50 AM

Monden

Buzoianca Andreea Dinu concurează în această săptămână la Next Star

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
14.03.2017, 00:00
425

►Micuţa a fost descoperită de profesoara de muzică Oana Dobre

   De la patru ani se comportă ca o mică vedetă, face vocalize, dansează şi participă la toate concursurile de profil, pentru că simte că pe scenă este locul ei. Iar acum vă puteţi convinge de talentul ei urmărind-o şi ţinându-i pumnii la emisiunea Next Star, de la Antena 1, unde Andreea Dinu va apărea, joi, 16 martie, alături de două colege  de clasă, pentru două momente de show-ul incendiar.

   Andreea Iuliana şi trupa de majorete „Dance Girls” (campioane naţionale) vor evolua în emisiune prezentată de Dan Negru, la show ce a propulsat o grămadă de copii spre celebritate.

40 de premii la doar opt ani

   Andreea Dinu are doar opt ani, dar a strâns deja peste 40 de premii, diplome şi distincţii de la festivalurile la care a participat.

   „Am descoperit-o pe când abia împlinise patru ani, se vedea de atunci cât este de ambiţioasă, ce talent zace într-o fetiţă aşa de mica şi, de atunci, a câştigat premii pe bandă rulantă, atât ca solistă, cât şi ca membru în grupul Happy Kids Junior. Acum colaborează cu Lucia Dumitrescu, mai vine şi la noi la Palatul Copiiilor şi lucrează şi cu Costel Sandu de la Centrul de Cultură şi Artă. Mai nou, vine şi sora sa la noi, clar talentul s-a împărţit în această familie. Este ambiţioasă, talentată şi foarte inteligentă, noi îi ţinem pumnii şi o încurajăm de acasă joi, să impresioneze juriul la maximum!”, a spus profesoara de muzică Oana Dobre. 

   La Next Star, Andreea va interpreta o cunoscută piesă de muzică uşoară.

   „Nu vă pot spune care, e secret. Aşa prevăd regulile emisiunii, dar este o piesă dragă Andreei”, a completat Oana.

Noi reguli în emisiunea jurizată de Alina Eremia, Pepe,  CRBL şi Dorian Popa

   Buzoianca învaţă la Şcoala nr. 11 şi a declarat că aşteaptă cu nerăbdare emisiunea de divertisment dedicată copiilor talentaţi şi prezentată de Dan Negru, care a ajuns la al optulea sezon cu juraţii Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa. Spre deosebire de celelalte sezoane, de data aceasta juraţii sunt cei care vin cu copiii în concurs. Fiecare jurat are două propuneri pe ediţie şi va trage cu dinţii ca cei doi copii „ai săi” să ajungă cât mai departe.

   Vor exista în continuare stelele verzi şi înfricoşătoarele stele roşii. Juratul nu va avea voie să voteze pentru copiii pe care îi aduce în competiţie. Poate încerca să influenţeze decizia celorlalţi trei juraţi, însă nu are voie să acorde nicio stea, fiind subiectiv. O altă noutate a sezonului va fi numerele de familie, care se vor regăsi în fiecare ediţie a showului. „Plecând de la un copil talentat în orice domeniu, am descoperit că şi membri ai familiei sale sunt talentaţi. Aşa că e liber la participarea cu tot familionul! Că e vorba despre cântăreţi, sportivi sau dansatori, actori sau circari, putem vedea sezonul ăsta cum talentul se transmite din tată în fiu”, a spus producătorul  emisiunii, Dana Mladin.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Apr, 21:47 Comentariu
Un alt cetățean! a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Poate să-i dea Consiliul județean oricât,tot nu va face nimic pentru că este prea comod;aveți dreptate,leafa merge,iar el abia așteaptă să se întoarcă la "căldură"de la Primărie,iar cu noi nici nu vorbește,ne ignora total;Consiliul județean știe asta?
28 Apr, 21:29 Olimpiada
Valeria a comentat pentru articolul Concurenții Olimpiadei Naționale de Istorie de la Buzău, vizită la Comandamentul Diviziei 2:
Comentariile negative aparțin celor care sperau ca Olimpiada să fie un eşec şi nu pot accepta ideea că a fost o mare reuşită.
28 Apr, 21:19 Problema este legea electorală.
Pixelu original a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
Cum să fie votul lui imitatorule? Este votul pesedeului. Era votul lui dacă era ales de electorat din postura de candidat independent, nu pe listă de partid. După ce va fi exclus din PSD și va pierde funcția de consilier are ocazia să participe la viitoarele alegeri ca independent și să nu mai rănească pe nimeni cu votul lui.
Google PageRank Checker