27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:40 PM

Monden

Buzoianca Andreea Dinu concurează în această săptămână la Next Star

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
14.03.2017, 00:00
589

►Micuţa a fost descoperită de profesoara de muzică Oana Dobre

   De la patru ani se comportă ca o mică vedetă, face vocalize, dansează şi participă la toate concursurile de profil, pentru că simte că pe scenă este locul ei. Iar acum vă puteţi convinge de talentul ei urmărind-o şi ţinându-i pumnii la emisiunea Next Star, de la Antena 1, unde Andreea Dinu va apărea, joi, 16 martie, alături de două colege  de clasă, pentru două momente de show-ul incendiar.

   Andreea Iuliana şi trupa de majorete „Dance Girls” (campioane naţionale) vor evolua în emisiune prezentată de Dan Negru, la show ce a propulsat o grămadă de copii spre celebritate.

40 de premii la doar opt ani

   Andreea Dinu are doar opt ani, dar a strâns deja peste 40 de premii, diplome şi distincţii de la festivalurile la care a participat.

   „Am descoperit-o pe când abia împlinise patru ani, se vedea de atunci cât este de ambiţioasă, ce talent zace într-o fetiţă aşa de mica şi, de atunci, a câştigat premii pe bandă rulantă, atât ca solistă, cât şi ca membru în grupul Happy Kids Junior. Acum colaborează cu Lucia Dumitrescu, mai vine şi la noi la Palatul Copiiilor şi lucrează şi cu Costel Sandu de la Centrul de Cultură şi Artă. Mai nou, vine şi sora sa la noi, clar talentul s-a împărţit în această familie. Este ambiţioasă, talentată şi foarte inteligentă, noi îi ţinem pumnii şi o încurajăm de acasă joi, să impresioneze juriul la maximum!”, a spus profesoara de muzică Oana Dobre. 

   La Next Star, Andreea va interpreta o cunoscută piesă de muzică uşoară.

   „Nu vă pot spune care, e secret. Aşa prevăd regulile emisiunii, dar este o piesă dragă Andreei”, a completat Oana.

Noi reguli în emisiunea jurizată de Alina Eremia, Pepe,  CRBL şi Dorian Popa

   Buzoianca învaţă la Şcoala nr. 11 şi a declarat că aşteaptă cu nerăbdare emisiunea de divertisment dedicată copiilor talentaţi şi prezentată de Dan Negru, care a ajuns la al optulea sezon cu juraţii Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa. Spre deosebire de celelalte sezoane, de data aceasta juraţii sunt cei care vin cu copiii în concurs. Fiecare jurat are două propuneri pe ediţie şi va trage cu dinţii ca cei doi copii „ai săi” să ajungă cât mai departe.

   Vor exista în continuare stelele verzi şi înfricoşătoarele stele roşii. Juratul nu va avea voie să voteze pentru copiii pe care îi aduce în competiţie. Poate încerca să influenţeze decizia celorlalţi trei juraţi, însă nu are voie să acorde nicio stea, fiind subiectiv. O altă noutate a sezonului va fi numerele de familie, care se vor regăsi în fiecare ediţie a showului. „Plecând de la un copil talentat în orice domeniu, am descoperit că şi membri ai familiei sale sunt talentaţi. Aşa că e liber la participarea cu tot familionul! Că e vorba despre cântăreţi, sportivi sau dansatori, actori sau circari, putem vedea sezonul ăsta cum talentul se transmite din tată în fiu”, a spus producătorul  emisiunii, Dana Mladin.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Alegeri parlamentare anticipate în Japonia: Victorie detașată a premierului Shinzo Abe (sondaje)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:28 PM

Premierul japonez conservator Shinzo Abe a repurtat o victorie detașată în alegerile legislative anticipate, potrivit primelor sondaje, câștigând astfel pariul său de a obține un nou mandat în fruntea celei de-a treia economii mondiale, pe fondul amenințărilor nord-coreene, relatează AFP.

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală prădată de hoți:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
Google PageRank Checker