Vloggeriţă celebră, cu o comunitate întreagă de fani în mediul online şi proiecte de televiziune atunci când se iveşte ocazia. Este vorba despre buzoianca Andra Gogan, care zilele acestea a sărbătorit două evenimente importante, aniversarea în avans a vârstei de 21 de ani şi celebrarea celor 1 milion de abonaţi pe cunoscuta aplicaţie Tik Tok. Tânăra  s-a născut în 1998 în Buzau, dar locuieşte acum în Bucureşti.

Într-un interviu acordat exclusiv pentru protv.ro, cu ocazia promovării noului show „Cântă cu mine”, din juriul căreia face parte, Andra a recunoscut că are o viaţă foarte fericită, pentru că a reuşit să rămână în jurul ei cu oamenii care o iubesc, trecând prin situaţii mai grele cu prietenii ei.  „Acum sunt foarte fericită, am o trupă de dans pe care o iubesc foarte mult şi nu pot să-mi doresc decât să rămână totul la fel de frumos”, a su­bliniat Andra. Tânăra vedetă a showului muzical ce a debutat de curând pe ProTV a recunoscut că noul record stabilit pe aplicaţia Tik Tok a pornit dintr-o rugăminte a prietenilor ei şi totul a început ca o joacă.

„Am obţinut titlul de <Ambasadoare Tik Tok în România>”

„Copilaşii din jurul meu care m-au convins să-mi fac YouTube, m-au convins să-mi fac şi Tik Tok, şi am vrut să încerc. În perioada în care am început eu, nu toată lumea avea aplicaţia asta, şi am început în forţă, postam chiar de mai multe ori pe zi. Astfel am ajuns prima persoană cu 1 milion de abonaţi şi am obţinut titlul de Ambasadoarea Tik Tok în România. Iar din fericire aplicaţia asta este folosită şi de oameni din străinătate iar cei 1 milion nu sunt reprezentaţi doar de români, şi asta este foarte tare. Cred că este o ocazie perfectă pentru un artist să se poată lansa şi pe plan internaţional”, a povestit buzoianca ce va împlini săp­tămâna viitoare 21 de ani.

În general, Andra este urmărită de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani şi tot ei reacţionează foarte uimiţi atunci când o văd pe stradă. „Ştiu că reacţiile lor sunt foarte sincere şi ceea ce le trece prima oară prin gând, asta îmi spun. Dar mi se întâmplă des să fac fotografii cu tineri de 18-20 de ani, ceea ce înseamnă că publicul meu este unul larg, nu se opreşte doar la copii”, a mai precizat Andra.

 

Inclusă de două ori în Cartea Recordurilor

Andra a mai specificat în interviu că acum se află într-un turneu prin toată ţara, al treilea an consecutiv când cântă în 25 de oraşe.

Reamintim că în anul 2016, vlogger-iţa a participat la emisiunea „Românii au talent”, unde a reuşit performanţa de a ajunge până în semifinale. Cântă de la vârsta de trei ani. Andra Gogan figurează de două ori în Cartea Recordurilor: pentru cel mai lung concert live susţinut de un copil, în care a interpretat fără întrerupere 55 de melodii, şi pentru cele mai multe CD-uri lansate de un copil, 16,  realizate împreună cu fratele său. De asemenea, o puteţi urmări în fiecare duminică în emisiunea „Cânta acum cu mine” de la ora 20,00, unde Andra face parte din cei 100 de specialişti. Alexandra Gabriela Valentina Gogan va împlini pe 17 aprilie vârsta de 21 de ani.

DISTRIBUIȚI
loading...