Noua grilă de toamnă a TVR 2 o găseşte pe buzoianca Aida Parascan în calitate de realizator al unei emisiuni culinare. Proiectul poartă numele „Chef de vedete”, iar primele ediţii vor fi difuzate din această săptămână, de luni până vineri, de la ora 15,30, informează paginademedia.ro.

„Totul a început într-o joacă, când realizam partea culinară a emisiunii <Se zice că…>, tot la TVR 2. Am început să cred în acest proiect, iar în iunie, când s-a terminat colaborarea, am decis să scriu formatul <Chef de vedete>”, a declarat Aida.

Printre invitaţii buzoiencei se vor număra persoane publice din toate domeniile, alături de care ea îşi va petrece o oră gătind, povestind şi distrându-se, exact aşa cum se întâmplă când mergi în vizită la un prieten. Emisiunea va prezenta şi ponturi de pre­parate culinare cu buget redus, care sunt reţetele pentru ocazii speciale, dar şi preparatele sofisticate făcute de chefi profesionişti.

 „Sunt nerăbdătoare să-i întâlnesc pe telespectatori”  

„Sincer, acum când este totul pregătit pentru noua emisiune, încă nu îmi vine să cred. Sunt nerăbdătoare să-i întâlnesc pe telespectatori şi sunt sigură că vom petrece în fiecare zi o după- amiază plăcută, ca între prieteni, şi că vom avea ce învăţa de la invitaţii noştri”, a adăugat Aida Parascan.

Reamintim că Aida (38 de ani) a câştigat în 2013 ­tit­lul de MasterChef, dar asta nu a ajutat-o, iniţial, prea mult în afaceri. În 2014, cu o parte din banii de la „MasterChef”, ea şi-a deschis o cofetărie într-un mall din Buzău, afacere pe care a închis-o însă din lipsă de clienţi. După o perioadă în care buzoianca măr­turiseşte că ghinioanele s-au ţinut lanţ de ea în 2015 a avut un accident de maşină, iar autoturismul ei s-a făcut praf, în 2016 i-a luat foc bucătăria, iar pagubele s-au ridicat la aproximativ 10.000 euro-, se pare că a ieşit soarele pe strada ei, Aida traversând acum o perioadă plină de proiecte.

Ne-a povestit că nu-i place să stea locului şi că are o mulţime de idei şi de proiecte pe care nu vrea însă să le dezvăluie, fiind superstiţioasă. „Vă spun doar o idee. Aş vrea să iniţiez un proiect prin care să-i învăţ pe tinerii din şcoli să mănânce şi să gătească corect. Pentru că nu e de ajuns să cumperi ingredientele. Trebuie să ştii să le găteşti aşa cum trebuie ca să nu-şi piardă savoarea”, a declarat Aida Parascan.

 

DISTRIBUIȚI
loading...