Buzoianca Aida Parascan, câştigătoarea titlului de Masterchef la emisiunea de la ProTv a acceptat invitaţia de a apărea pentru prima dată, într-o emisiune alături de cei trei copii ai săi. La începutul lunii, buzoianca în vârstă de 38 de ani s-a aflat alături de Gianina (16 ani), Samuele (10 ani) şi Emilia (7 ani) în platoul emisiunii „Răi da’ Buni” pentru a povesti cum decurge viaţa unui masterchef alături de trei copii cu vârste şi pretenţii culinare diferite.

Chiar dacă este consi­derată unul dintre cei mai buni chefi din ţară, buzoianca nu reuşeşte să îşi impresioneze pe copii cu mâncarea pregătită de ea. Cei mici au mărturisit că le place cel mai mult să mănânce pastele gă­tite de mama lor şi refuză să mănânce ciorbe. „Am reuşit să îi conving să mănânce doar supă cremă de broccoli”, a spus Aida Parascan.

 „Nu am timp să mă plictisesc niciodată cu ei”

Chiar dacă mama este specializată în domeniul culinar, există pofte din partea fiecăruia, dar nu există „trebuie să îmi găteşti ceva anume”: „Avem o regulă, toţi mâncăm acelaşi lucru la masă. Cine nu vrea, se uită în frigider şi îşi alege de acolo, se descurcă singur”, a mai spus buzoianca.

Aida Parascan a vorbit în emisiunea de pe Antena 3, şi despre cât de greu este să împaci trei copii cu vârste diferite. „Ca părinte este puţin greu când sunt toţi acasă. Gianina, cea mare, este la vârstă la care vrea să se închidă în camera ei şi vrea linişte. Cei mici fac mult zgomot. Câteodată se fac tabere între ei şi se aliază unul cu altul în funcţie de interese. Pot să spun că nu am timp să mă plictisesc niciodată cu ei”, a mai declarat Aida Parascan.

A avut mai multe hopuri în viaţă

Primul soţ al Aidei Parascan a decedat într-un accident de maşină, când ea era gravidă cu prima fetiţă, Gianina (16 ani), iar în 2014 buzoianca s-a despărţit de iubitul ei italian, Sebastian, după şase ani de relaţie. Deşi aveau împreună doi copii, Samuele (10 ani) şi Emilia (7 ani), Aida a spus „pas” relaţiei, pentru că nu se mai iubeau.

Buzoianca avea să devină cunoscută după seara de 28 mai 2013, când a fost desemnată câştigătoarea celui de-al doilea sezon al concursului de gătit MarsterChef, de la PRO TV. La vremea aceea, juriul era format din Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Aida a gătit „cel mai bun peşte din concurs“, după cum a apreciat chef Sorin Bontea, la care a adăugat broccoli, camembert, piure de fenicul şi şofran.

Viaţa buzoiencei nu a fost lipsită de neplăceri. În februarie 2016 i-a luat foc bucătăria, iar pagubele s-au ridicat la aproximativ 10.000 euro, iar în 2014, după câştigarea concursului, cu o parte din banii de la MasterChef, Parascan şi-a ­des­chis o cofetărie în mall-ul din Buzău, afacere pe care a închis-o însă, din lipsă de clienţi.

Astăzi, Aida Parascan este unul dintre cei mai solicitaţi chefi în cadrul evenimentelor mondene şi nu numai, din ţară.

DISTRIBUIȚI
loading...