Vineri, 15 februarie, începând cu ora 11,00, la Casa Fotbalului, va avea loc tragerea la sorți a meciu­rilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. După cum se știe, anul trecut, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a adus o serie de modificări la „Regulamentul de Organizare și Desfășurare a Jocurilor de Baraj pentru Promovarea în Liga 3”.

Principala noutate a reprezentat-o faptul că au fost stabilite șapte regiuni cu câte șase județe în componență, iar în momentul tragerii la sorți nu s-a mai ținut cont de învecinarea județelor sau de faptul că în sezoanele trecute respectivele reprezentante s-au mai întâlnit la baraj. Conform repartizării făcută de FRF, aflată în continuare în vigoare, campioana Buzăului se va duela cu una dintre câștigătoarele județelor Brăila, Galați, Tulcea, Constanța sau Vrancea.

Cele șase județe fac parte din Regiunea 7 Sud-Est. La jumătatea campionatului, în Liga a 4-a Buzău lideră este Team Săgeata. Sezonul trecut, campioana Buzăului, SCM Gloria, a promovat în Liga a 3-a după o dublă victorie în fața campioanei județului Tulcea, Pescărușul Sarichioi.

DISTRIBUIȚI
loading...