27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:41 AM

Sport

Buzăul, reprezentat cu succes la Karate & Kobudo în Spania

de Andreea STROE
Sport  |
04.08.2017, 00:00
499

   În perioada 29-30 iulie 2017, în Spania, la Barcelona, a avut loc Ediţia a 8-a Campionatului Internaţional de Karate & Kobudo – Hayashi Ha Shito Ryu Kai pentru copii, cadeţi, juniori, seniori şi veterani.

   Lotul României a fost format din 31 de sportivi printre care şi 4 sportivi buzoieni, legitimaţi la Asociaţia “Munteanu SPORT CLUB”. Este vorba despre Mihai Alexandru Stan, Radu-Daniel Popa, Marius-Sebastian Roşu şi Laurenţiu Roşu. Ei sunt antrenaţi de către Daniel Munteanu. La acest turneu au participat aproximativ 800 de sportivi din 23 de ţări: România, Spania, Italia, Anglia, Japonia, Australia, Malaiezia, Iran, SUA, Argentina, Chile. Secţia de Karate din cadrul asociaţiei şi-a depăşit obiectivul propus: o medalie.  S-au remarcat în mod deosebit sportivii buzoieni care au obţinut medalii de argint Mihai-Alexandru Stan la  “Kumite Băieţi”  10-11 ani, - 45 Kg., prin echipa de kata, băieţi, 12-14 ani, România B: Mihai-Alexandru Stan, împreună cu doi sportivi de la CS Târgovişte, Mihai Alexandru Munteanu şi Nicolas Costescu. Sportivii Mihai-Alexandru Stan – Kata Băieţi – 10-11 ani; - Echipa de Kumite, Băieţi, 10-11 ani: Mihai-Alexandru STAN, împreună cu doi sportivi de la MSC Târgovişte, Theodor-Cristian Mihai şi Alexandru-Mihai-Cla­udiu Vede, un sportiv de la CS Târgovişte, Mihai Alexandru Munteanu s-au  clasat pe locul al V-lea. De asemenea, locul al VI-lea a fosrt ocupat de Radu-Daniel Popa – Kobudo Mixt, 15-17 ani , iar pe locul al VII-lea s-a clasat Marius-Sebastian Roşu – Kumite Masculin, Veterani + 35 ani. Din Comisia de arbitraj a făcut parte şi Daniel Munteanu. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker