27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:10 AM

Sport

Buzăul, reprezentat cu succes la Karate & Kobudo în Spania

de Andreea STROE
Sport  |
04.08.2017, 00:00
444

   În perioada 29-30 iulie 2017, în Spania, la Barcelona, a avut loc Ediţia a 8-a Campionatului Internaţional de Karate & Kobudo – Hayashi Ha Shito Ryu Kai pentru copii, cadeţi, juniori, seniori şi veterani.

   Lotul României a fost format din 31 de sportivi printre care şi 4 sportivi buzoieni, legitimaţi la Asociaţia “Munteanu SPORT CLUB”. Este vorba despre Mihai Alexandru Stan, Radu-Daniel Popa, Marius-Sebastian Roşu şi Laurenţiu Roşu. Ei sunt antrenaţi de către Daniel Munteanu. La acest turneu au participat aproximativ 800 de sportivi din 23 de ţări: România, Spania, Italia, Anglia, Japonia, Australia, Malaiezia, Iran, SUA, Argentina, Chile. Secţia de Karate din cadrul asociaţiei şi-a depăşit obiectivul propus: o medalie.  S-au remarcat în mod deosebit sportivii buzoieni care au obţinut medalii de argint Mihai-Alexandru Stan la  “Kumite Băieţi”  10-11 ani, - 45 Kg., prin echipa de kata, băieţi, 12-14 ani, România B: Mihai-Alexandru Stan, împreună cu doi sportivi de la CS Târgovişte, Mihai Alexandru Munteanu şi Nicolas Costescu. Sportivii Mihai-Alexandru Stan – Kata Băieţi – 10-11 ani; - Echipa de Kumite, Băieţi, 10-11 ani: Mihai-Alexandru STAN, împreună cu doi sportivi de la MSC Târgovişte, Theodor-Cristian Mihai şi Alexandru-Mihai-Cla­udiu Vede, un sportiv de la CS Târgovişte, Mihai Alexandru Munteanu s-au  clasat pe locul al V-lea. De asemenea, locul al VI-lea a fosrt ocupat de Radu-Daniel Popa – Kobudo Mixt, 15-17 ani , iar pe locul al VII-lea s-a clasat Marius-Sebastian Roşu – Kumite Masculin, Veterani + 35 ani. Din Comisia de arbitraj a făcut parte şi Daniel Munteanu. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker