Începând din data de 10 aprilie, spectatorii buzoieni vor putea cumpăra bilete online la spectacolele Teatrului „George Ciprian”. Potrivit unui comunicat venit din partea instituţiei, sistemul de vânzare electronică vine în întâmpinarea spectatorilor care doresc să achiziţioneze bilete rapid, uşor, de la distanţă.

Secţiunea dedicată vânzării online poate fi accesată pe site-ul teatrului, iar paşii care trebuie urmaţi sunt simpli:

1) Intraţi pe site-ul teatrului: https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/login-cont.php

2) Conectaţi-vă prin contul de Facebook, sau creaţi un cont pe site-ul teatrului. Pentru a crea un cont pe site-ul teatrului, înregistraţi-vă cu adresa de mail. După înregistrare, veţi primi un link de activare pe mail. Accesaţi link-ul pentru a confirma contul.

3) Odată ce v-aţi conectat, alegeţi evenimentul la care doriţi să cumpăraţi bilet din meniul „Calendar evenimente“ (http:// – www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php). Alegeţi locurile pe harta interactivă. După rezervarea locurilor la spectacolul ales, puteţi efectua plata online în condiţii de siguranţă deplină. Plata se face pe o pagină redirecţionată şi securizată de NetopiaMobilpay.

4) După ce aţi plătit, veţi primi un mail cu biletele în format electronic. Le puteţi printa, sau le puteţi descărca în telefon/tabletă. Accesul la spectacol se face prin simpla scanare a codului QR înscris pe bilet, direct de pe telefon sau de pe pagina printată.

Tot începând din data de 10 aprilie se va deschide şi Agenţia Teatrală, situată pe strada Nicolae Bălcescu nr. 37, la Galeriile de Artă. Cu alte cuvinte, acum puteţi cumpăra bilete în format fizic direct din incinta teatrului (ca şi până acum), de la Agenţia Teatrală (Galeriile de Artă) şi de pe site-ul teatrului (online).

„Menţionăm că jumătate din bilete se vând online, jumătate în format fizic. Aşadar, dacă nu aţi găsit bilete online, e posibil să găsiţi bilete în format fizic direct la teatru, sau invers, dacă nu aţi găsiţi bilete în format fizic, e posibil să mai fie online”, se arată în comunicatul Teatrului „G. Ciprian”.

Program agenţiei de bilete va fi următorul: Luni (închis), Marţi-Vineri (14,00-18,00), Sâmbătă (10,00-16,00). Pentru informaţii suplimentare, sunaţi la telefon 0760.553.761.

DISTRIBUIȚI
loading...