Amatorii de mișcare în aer liber își mai aduc aminte, cu siguranță, de bicicletele din copilărie, nu atât de sofisticate precum cele de astăzi, dar foarte rezistente. Cu ele mergeam peste tot, veneam acasă transpirati, dar mulțumiți că am putut câștiga cursa dintre prieteni.

Astăzi bicicletele au evoluat mult, avem foarte multe modele și tipuri pentru orice zonă, sunt ușor de luat în mașina, se pot depozita oriunde. Printre cele mai utile și eficiente modele de pe piață se regăsesc și bicicletele electrice pliabile.

Cum le spune și numele, ele îmbină două lucruri foarte utile, respectiv prezența unui motor care să ne scutească de prea mult efort la pedalat și pliabilitatea, asta însemnând că se pot strânge ușor și lua oriunde. Cu o bicicletă pliabilă electrica ajungi rapid la destinație, atingi viteze de până la 25 km/h, 60 kilometri sunt parcurși foarte repede, fără să simți vreo durere musculară.

Daca ai și telefon la tine îl poți încărca de la bateria ei de vreo 20 de ori si nu mai ajungi la job transpirat, dacă optezi pentru acest mijloc de transport. Când se strânge bicicleta electrica pliabilă, pe care o găsești la un preț bun și pe https://monkeyboard.ro/biciclete-electrice-pliabile, are în jur de 16 kilograme, așa că se poate transporta foarte ușor și se poate depozita simplu, într-o debara.

Motorul pe baterii al modelelor disponibile pe MonkeyBoard permite atingerea vitezelor amintite foarte rapid, încărcătorul pentru baterie este full în doar trei sau patru ore, în vreme ce ghidonul drept permite controlul vitezei și al distanței.

Cu un design compact bicicleta electrică pliabilă este din aluminiu aviatic, se poate lua oriunde, are frână pe disc fata și spate, cinci viteze electrice, baterii regenerabile, display LCD cu diverse simboluri și indicatoare utile. Prețurile pentru bicicletele electrice nu sunt foarte mari, iar MonkeyBoard asigură și garanție timp de 24 de luni. În plus, livrarea este gratuită și rapidă.

 

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...