*Faţă de anul trecut, proaspăta absolventă a petrecut cu mai puţini prieteni, într-o pauză de studiu

     În toiul studiului pentru Bacalaureat, Bianca Purcărea şi-a adjudecat o mică pauză pentru ziua de duminică şi şi-a dedicat-o felicitărilor pe site-urile de socializare, telefoanelor de mulţumire şi ieşirii într-un pub cu cei mai apropiaţi şi dragi prieteni.

          *Faţă de anul trecut, proaspăta absolventă a petrecut cu mai puţini prieteni, într-o pauză de studiu

     În toiul studiului pentru Bacalaureat, Bianca Purcărea şi-a adjudecat o mică pauză pentru ziua de duminică şi şi-a dedicat-o felicitărilor pe site-urile de socializare, telefoanelor de mulţumire şi ieşirii într-un pub cu cei mai apropiaţi şi dragi prieteni.„Nu a fost ca anul trecut, de majorat, însă şi duminică am reuşit să ne strângem vreo 30, cu tot cu mama şi Octavian, sosiţi recent din Spania, pentru o frumoasă surpriză”, a precizat proaspăta absolventă. Între mesaje trimise şi mulţumiri pe net, Bianca şi-a mai aruncat câte un ochi pe paginile de studiu pe care şi le-a pregătit de cinci săptămâni deja, dar tot a ieşit câteva ore în PUB, pentru relaxare. „Ziua mea pentru mine este o zi sfântă, adică las orice pentru a-mi petrece timpul cu cei dragi. De data aceasta nu am putut să o savurez din plin, cu stresul Bac-ului, dar câteva ore de pauză de studiu mi-au fost benefice”, a mai adăugat fosta cocurentă de la X-Factor.

 

            Se pregăteşte de Actorie şi Relaţii Publice

 

            Nu numai examenul din aceste zile este preocuparea Biancăi pentru această vară, ci şi cel de admitere la facultate, pentru care va începe să repete de luna viitoare. „Acum sunt puţin stresată, pentru că ori de câte ori încep să repet, am impresia că nu mai ştiu nimic. Mi-am organizat foarte bine programul şi de două săptămâni chiar nu mă abat de la el, dar cred că pentru facultate lucrurile vor sta mai simplu, voi avea deja experienţă cu Bac-ul. Sper să fie şi una plăcută. Voi da examen la mai multe instituţii, dar cel mai mult mi-ar plăcea să intru la Actorie sau Comunicare şi Relaţii Publice”, a spus adolescenta de 19 ani. Cât priveşte cadourile primite duminică, Bianca a recunoscut că cel mai mult a fost încântată de o geantă primită de la prietenele ei cele mai bune şi de un inel, dăruit de prietenul său. „Nu este vorba sub nicio formă de un inel pentru degetul acela la care se gândeşte toată lumea, este un inel de ocazie, care mi-a plăcut foarte mult şi pe care l-am primit în dar de la iubitul meu. Am alte priorităţi deocamdată, nu muzicale, nici matrimoniale, ci profesionale”,  a specificat Bianca Purcărea.

{loadposition zgalerie06271}

 

DISTRIBUIȚI
loading...