27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:13 AM

Monden

Bianca Purcărea a părăsit „zona de confort” pentru „Dordidor”

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
03.10.2017, 00:00
980
  • Buzoianca lansat un clip nou în formula Cobzality, momentul fiind dublat de sărbătorirea celor 20 de ani împliniţi de fratele său mai mic

Pe cai, în ie, iubind cu patimă şi foc şi simţind un dor de… dor! Acestea sunt elementele celui mai nou clip promovat de buzoianca Bianca Purcărea alături de trupa Cobzality, din care fac parte iubitul ei, Florin Romaşcu şi Robert Magheţi.

Videoclipul piesei „Dordidor” a înregistrat aproape 2.000 de vizualizări în mai puţin de patru zile. Şi dacă asculţi cu atenţie versurile, vei înţelege că şi dragostea cântată este la fel de nonconvenţională ca şi ritmul. Bianca cântă despre multe iubiri, libertate, spirit liber, dorul care e boală grea dacă nu se vindecă cu dragoste şi promisiunea că româncuţa va iubi… până s-o mărita!

 „Am decis să părăsim ? E, n-am ieşit din ea, am lăsat-o în Bucureşti! În munţi, pe cal, pentru Cobzality, nu era loc de-aşa ceva. Vizionare plăcută, să vă cuprindă, eu  sunt entuziasmată peste poate, ţineţi aproape!“, a scris Bianca.

Mesaj emoţionant pentru fratele mai mic

Sărbătoarea în sufletul buzoiencei a fost la dublu, lansarea clipului a coincis cu ziua fratelui său mai mic, Bianca transmi­ţându-i cuvinte de suflet lui Octavian Purcărea (20 ani), cel alături de care solista a cântat cât timp a fost în Buzău.

„Eşti cel mai frate dintre fraţi, cel mai atent provider de pâine din altar, eşti cel mai bun cameraman din patul de sus, cel mai amuzant , cel mai talentat artist, cel mai bun frate al bunicului nostru, cel mai norocos degustător de pamperşi, cel mai iubitor de creaturi nevinovate, cel mai nervos bebeluş legat cu gaganu, cel mai fin cunoscător al viralelor de pe net, cel mai bun răsturnător de bolovani peste picioarele de soră, cel mai bun descoperitor de nume de familie tâmpite, cu cea mai mare şi mai călduroasă inimă. Zaponlain, la mulţi ani! 20 de ani!  După ce m-ai terorizat cu un avion teleghidat zgomotos şi plin de luminiţe colorate, m-am aşezat, din greşeală, pe el, pe canapeaua din sufragerie. Era întuneric şi nu l-am văzut, dar nici nu păream nevinovată. Să ştii că încă-mi pare rău, era o jucărie mişto. N-am insistat prea des la copiii de la bloc să te lase să joci şi tu cu noi sau pentru că şi mie mi se părea că ne încetineşti şi nu prinzi regulile jocului. Dar, dacă te făceau să plângi, te duceam acasă şi jos începeam războiul. Când furam căpşuni sau apă de la domnu’ Marcu, eram cei mai buni camarazi, iuţi de picior şi mari de buzunare. La fel de buni parteneri eram şi când dădeam spectacol de marionete de sub birou cu jucăriile de la Mc’ şi când ne uitam amândoi până noaptea târziu, pe ascuns, la documentarele cu fantome din Noua Zeelandă, până fugeam cu chiloţii în vine de frică în cameră, convinşi că . Când aveam musafiri şi casa noastră se umplea de parfumuri de mătuşi şi fine, erai cel mai bun prieten al meu. Ne strecuram în camera părinţilor cu câte-o sticlă de Fanta furată din cadă, printre paltoane şi geci de musafiri, să ne uităm la Scooby Doo şi să mâncăm dulciurile primite. Era cea mai frumoasă parte a petrecerii, întreruptă de câte-un sau sau . Ai fost, eşti şi vei fi mereu cel mai tare camarad şi partener de pozne şi belele. Gaga te iubeşte!”, a fost mesajul Biancăi pentru fratele său.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker