O presă de balotat deșeuri utilizează un mecanism care se bazează pe un berbec metalic care sfărâmă deșeurile în bucăți mici, ușor de manevrat. O astfel de presă are câteva avantaje dacă locuința dvs. sau afacerea produce un volum mare de gunoi:

   1. Eficiența costurilor – Reducerea mărimii gunoiului pe care îl aruncați înseamnă să cheltuiți mai puțin pe containerele de gunoi. Adică, volumul deșeurilor va fi mai mic, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi nevoit să plătiți mai multe transporturi, ci doar unul singur. Chiar dacă pare scump la prima vedere să achiziționați o presă de balotat deșeuri, atunci când luați în considerare imaginea de ansamblu, economisiți bani pe termen lung.

   2. Îmbunătățirea situației sanitare –  Folosind prese de balotat deșeuri veți compacta gunoiul în baloți, astfel încât veți scăpa de maldărele de gunoi inestetice și mirositoare care se revărsă în fața firmei sau a locuinței. Majoritatea companiilor  depozitează gunoiul în parcare, iar asta riscă să dea o imagine neplăcută dacă ne gândim, de exemplu, la un restaurant care se respectă.

   3. Mai ecologic – Când aveți o presă de balotat deșeuri la birou, veți contribui la gestionarea gunoiului în cadrul depozitelor de deșeuri, ceea ce influențează pozitiv mediul.

   4. Eficiență și confort – O astfel de presă este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să aruncați gunoiul în presă și el va fi transformat în baloți ușor de manevrat. În plus, țineți cont că dimensiunile unei astfel de prese sunt mici, așa cum sunt prese deșeuri menajere, ceea ce face să poată fi depozitate în spații reduse.

   5. Economisiți timp și combustibil – Grație unei prese, sunt necesare mai puține intervenții de ridicare a deșeurilor. Acest lucru te va ajuta să reduci costurile de transport și, automat, vei îmbunătăți calitatea aerului prin reducerea emisiilor de combustibil.

   Dincolo de cele cinci mari beneficii, trebuie să luați în calcul și alte avantaje aduse de presele de balotat deșeurile. De exemplu, pentru că presele sunt etanșe și pot elimina lichidele, veți scăpa de mirosuri neplăcute odată ce veți transforma gunoiul în baloți. Acest lucru va face să scăpați de insecte și rozătoare care sunt atrase de deșeuri. În plus, odată balotat gunoiul nu mai riscă să fie împrăștiat de vânt așa cum se întâmplă de obicei. Foarte important este că, folosind o presă de deșeuri, nu veți mai avea bătăi de cap cu spațiul insuficient pentru depozitarea gunoiului. Practic, odată balotat, gunoiul va avea aceeași greutate, dar volumul va fi redus cu până la 80 %.

(P)

DISTRIBUIȚI
loading...