27 de ani
de presa libera
Marti, Noiembrie 21, 2017 02:39 AM

Economic

Beneficiile pe care o presă de balotat deșeuri ți le aduce când ai propria ta afacere

Economic  |
27.06.2017, 14:42
1592

   O presă de balotat deșeuri utilizează un mecanism care se bazează pe un berbec metalic care sfărâmă deșeurile în bucăți mici, ușor de manevrat. O astfel de presă are câteva avantaje dacă locuința dvs. sau afacerea produce un volum mare de gunoi:

   1. Eficiența costurilor - Reducerea mărimii gunoiului pe care îl aruncați înseamnă să cheltuiți mai puțin pe containerele de gunoi. Adică, volumul deșeurilor va fi mai mic, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi nevoit să plătiți mai multe transporturi, ci doar unul singur. Chiar dacă pare scump la prima vedere să achiziționați o presă de balotat deșeuri, atunci când luați în considerare imaginea de ansamblu, economisiți bani pe termen lung.

   2. Îmbunătățirea situației sanitare –  Folosind prese de balotat deșeuri veți compacta gunoiul în baloți, astfel încât veți scăpa de maldărele de gunoi inestetice și mirositoare care se revărsă în fața firmei sau a locuinței. Majoritatea companiilor  depozitează gunoiul în parcare, iar asta riscă să dea o imagine neplăcută dacă ne gândim, de exemplu, la un restaurant care se respectă.

   3. Mai ecologic - Când aveți o presă de balotat deșeuri la birou, veți contribui la gestionarea gunoiului în cadrul depozitelor de deșeuri, ceea ce influențează pozitiv mediul.

   4. Eficiență și confort – O astfel de presă este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să aruncați gunoiul în presă și el va fi transformat în baloți ușor de manevrat. În plus, țineți cont că dimensiunile unei astfel de prese sunt mici, așa cum sunt prese deșeuri menajere, ceea ce face să poată fi depozitate în spații reduse.

   5. Economisiți timp și combustibil – Grație unei prese, sunt necesare mai puține intervenții de ridicare a deșeurilor. Acest lucru te va ajuta să reduci costurile de transport și, automat, vei îmbunătăți calitatea aerului prin reducerea emisiilor de combustibil.

   Dincolo de cele cinci mari beneficii, trebuie să luați în calcul și alte avantaje aduse de presele de balotat deșeurile. De exemplu, pentru că presele sunt etanșe și pot elimina lichidele, veți scăpa de mirosuri neplăcute odată ce veți transforma gunoiul în baloți. Acest lucru va face să scăpați de insecte și rozătoare care sunt atrase de deșeuri. În plus, odată balotat gunoiul nu mai riscă să fie împrăștiat de vânt așa cum se întâmplă de obicei. Foarte important este că, folosind o presă de deșeuri, nu veți mai avea bătăi de cap cu spațiul insuficient pentru depozitarea gunoiului. Practic, odată balotat, gunoiul va avea aceeași greutate, dar volumul va fi redus cu până la 80 %.

(P)

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Zimbabwe: Președintele Mugabe și vicepreședintele destituit, în contact, anunță armata
Marti, Noiembrie 21, 2017 00:37 AM

Cei doi actori politici principali ai crizei din Zimbabwe, președintele Robert Mugabe și vicepreședintele destituit, Emmerson Mnangagwa, sunt în contact, a anunțat luni armata, transmite AFP.

Submarinul militar argentinian dispărut: Două nave de căutare au detectat zgomote subacvatice
Luni, Noiembrie 20, 2017 23:20 PM

Zgomote subacvatice au fost detectate luni de sonarele a două nave participante la operațiunea de căutare a submarinului militar argentinian San Juan, dispărut de miercuri cu 44 de membri ai echipajului la bord, potrivit purtătorului de cuvânt al marinei argentiniene, citat de AFP.

Cluj: Incendiu în complexul studențesc 'Hasdeu'; 160 de persoane evacuate, niciun rănit
Luni, Noiembrie 20, 2017 23:17 PM

Un incendiu a izbucnit, luni seară, într-o bucătărie din complexul studențesc 'Hasdeu' din Cluj-Napoca și 160 de persoane au fost evacuate, fără să fie cineva rănit.

Liga I - Rezultate și clasament - Etapa a 18-a
Luni, Noiembrie 20, 2017 22:56 PM

Meciurile din etapa a 18-a a ediției 2017-2018 a Ligii I de fotbal au avut loc de vineri până luni.

Liga I: FC Voluntari - FC Viitorul 0-0
Luni, Noiembrie 20, 2017 22:51 PM

FC Voluntari a terminat la egalitate cu FC Viitorul Constanța, scor 0-0, luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Nov, 20:08 Baiatu lu tata vorbeste?
Al.Draku a comentat pentru articolul Mocanu: „Vine iarna… în justiție! Ultimele zvâcniri ale lui Dragnea și acoliții“:
N-am crezut ca baiatu lui nea Mocanu si vorbeste..ia te uita ce filozofie de 2 bani scoate baiatul de 150 de kg din condei..stai ba in banca ta si vezi-ti de masinutele si atv-le tale..tu vorbesti de saracie si izolare?..pana acum catva timp de unde ati manarit banii , nu de la PSD?
20 Nov, 19:49 Dragnea nu va face nicio zi de pușcărie!
Pixelu SRL a comentat pentru articolul Fostul senator de Buzău Teodorovici, printre martorii care au confirmat că Tel Drum este firma lui Dragnea:
Din presă am aflat că Legea 31/1990 a societăților comerciale permite înființarea de societăți pe acțiuni (SA) cu un anumit procent de acțiuni la purtător. N-am citit legea, dar iau de bune informațiile. Tot presa afirmă că societățile Tel Drum și Titan Mar ar fi tocmai astfel de societăți comerciale, interzise în alte țări membre ale UE. Și pe bună dreptate. Dacă un procent important de acțiuni la purtător ajung la o persoană aflată în funcții decizionale ale statului, atunci acea persoană ar fi tentată să tragă sfori, astfel încât firma la care are acțiuni, de care doar ea știe, să obțină contracte cât mai avantajoase. Dacă Tel Drum este asociată cu Dragnea&Co, similar, Titan Mar este asociată cu Videanu&Co. Nici nu-mi pun problema care dintre găști este mai toxică, cert este că astfel de societăți comerciale nu ar trebui să existe.
Pe de altă parte există o sumedenie de firme cu acționari interpuși. Oameni de încredere, rude mai mult sau mai puțin îndepărtate sau prieteni sunt înregistrați la Registrul Comerțului ca acționari, când de fapt, adevărații decidenți sunt persoane aflate în funcții cheie ale statului, așa-zișii privați de la stat.
Nici nu vreau să-mi imaginez câte păduri a tăiat și Ciolacu printr-o astfel de firmă!
20 Nov, 18:34 restante salariale
tudor a comentat pentru articolul Profesorii din municipiu vor primi ,,banii din dobânzi“ până la sfârșitul anului:
Felicitari buzaieni a ti ales sa va conduca un om caruia ii pasa de voi.Ex apa de ploaie restantele salariale ale profesorilor.
Google PageRank Checker