27 de ani
de presa libera
Duminica, Iulie 23, 2017 17:40 PM
albosmart

Economic

Beneficiile pe care o presă de balotat deșeuri ți le aduce când ai propria ta afacere

Economic  |
27.06.2017, 14:42
1204

   O presă de balotat deșeuri utilizează un mecanism care se bazează pe un berbec metalic care sfărâmă deșeurile în bucăți mici, ușor de manevrat. O astfel de presă are câteva avantaje dacă locuința dvs. sau afacerea produce un volum mare de gunoi:

   1. Eficiența costurilor - Reducerea mărimii gunoiului pe care îl aruncați înseamnă să cheltuiți mai puțin pe containerele de gunoi. Adică, volumul deșeurilor va fi mai mic, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi nevoit să plătiți mai multe transporturi, ci doar unul singur. Chiar dacă pare scump la prima vedere să achiziționați o presă de balotat deșeuri, atunci când luați în considerare imaginea de ansamblu, economisiți bani pe termen lung.

   2. Îmbunătățirea situației sanitare –  Folosind prese de balotat deșeuri veți compacta gunoiul în baloți, astfel încât veți scăpa de maldărele de gunoi inestetice și mirositoare care se revărsă în fața firmei sau a locuinței. Majoritatea companiilor  depozitează gunoiul în parcare, iar asta riscă să dea o imagine neplăcută dacă ne gândim, de exemplu, la un restaurant care se respectă.

   3. Mai ecologic - Când aveți o presă de balotat deșeuri la birou, veți contribui la gestionarea gunoiului în cadrul depozitelor de deșeuri, ceea ce influențează pozitiv mediul.

   4. Eficiență și confort – O astfel de presă este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să aruncați gunoiul în presă și el va fi transformat în baloți ușor de manevrat. În plus, țineți cont că dimensiunile unei astfel de prese sunt mici, așa cum sunt prese deșeuri menajere, ceea ce face să poată fi depozitate în spații reduse.

   5. Economisiți timp și combustibil – Grație unei prese, sunt necesare mai puține intervenții de ridicare a deșeurilor. Acest lucru te va ajuta să reduci costurile de transport și, automat, vei îmbunătăți calitatea aerului prin reducerea emisiilor de combustibil.

   Dincolo de cele cinci mari beneficii, trebuie să luați în calcul și alte avantaje aduse de presele de balotat deșeurile. De exemplu, pentru că presele sunt etanșe și pot elimina lichidele, veți scăpa de mirosuri neplăcute odată ce veți transforma gunoiul în baloți. Acest lucru va face să scăpați de insecte și rozătoare care sunt atrase de deșeuri. În plus, odată balotat gunoiul nu mai riscă să fie împrăștiat de vânt așa cum se întâmplă de obicei. Foarte important este că, folosind o presă de deșeuri, nu veți mai avea bătăi de cap cu spațiul insuficient pentru depozitarea gunoiului. Practic, odată balotat, gunoiul va avea aceeași greutate, dar volumul va fi redus cu până la 80 %.

(P)

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului și un director din RATB, arestați preventiv
Duminica, Iulie 23, 2017 17:33 PM

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului, Popa Gabriel, directorul de achiziții din RATB, Florin Badiu, și Constantin-Cosmin Coman au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de magistrații Tribunalului Ilfov în dosarul în care sunt acuzați de evaziune fiscală. Decizia nu este definitivă.

Marea Britanie are nevoie de un acord de tranziție cu UE care să se încheie înainte de alegerile din 2022
Duminica, Iulie 23, 2017 16:47 PM

Ministrul britanic al comerțului Liam Fox a afirmat că susține un acord de tranziție care să înlesnească ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar acesta ar trebui să se încheie înainte de următoarele alegeri din 2022, relatează Reuters.

Galați: Rezervorul de apă al fabricii de conserve din Tecuci a cedat și a avariat 20 de autovehicule, o hală și anexe
Duminica, Iulie 23, 2017 16:40 PM

Rezervorul de apă de 1.000 metri cubi aparținând fabricii de conserve din Tecuci a cedat sâmbătă seara, iar valul de apă a avariat 18 mașini și două TIR-uri, a inundat o hală și mai multe anexe ale societății comerciale, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion.

Europarlamentarul Daniel Buda: Standardele duble de calitate - o problemă ignorată de Guvernul PSD; solicit implicarea premierului
Duminica, Iulie 23, 2017 16:28 PM

Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicită premierului Mihai Tudose și ministrului Agriculturii, Petre Daea, să își unească eforturile cu liderii țărilor din grupul de la Vișegrad pentru demersuri la Comisia Europeană, astfel încât să se evite standardele duble de calitate la alimentele comercializate, menționând că, în caz contrar, actualul Guvern acceptă ca România să devină "groapa de gunoi a Europei".

Papa face apel la "moderație și dialog" după evenimentele violente din Ierusalim
Duminica, Iulie 23, 2017 16:23 PM

Papa Francisc și-a exprimat, duminică, "îngrijorarea" față de evenimentele violente din ultimele zile din Ierusalim și a făcut un apel la dialog și moderație pentru restabilirii păcii.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Jul, 16:52 Admitere
Observator a comentat pentru articolul Cinci licee din Buzău unde anul acesta s-a intrat cu media 2:
Păcat ce elevii de 1 si 2 se orientează catre liceu si nu se duc la sc.profesionala de învețe o meserie!BIne daca au noroc la bac ei vor fi viitorul de maine ca doar avem atâtea exemple!
23 Jul, 11:44 Directori
Sile a comentat pentru articolul A doua oară cu noroc pentru cele patru directoare buzoiene de şcoli care au picat concursul în guvernarea trecută:
Cum să nu existe PNL, însuși inspectoarea generală e pusă de PNL cică a luat ,,concursul,, și la cât de mari sunt salariile de director 5000 Ron net cel puțin, bani pe care mulți nu îi merită ar trebui să meargă bine școlile dar ce să meargă când vine directoare o fosta care nu o interesează de școală pt ca nu e de acolo, o adjuncta care e PNL-istã și care sta numa prin tribunale cu procese de executare silită, vine în fuste mini la vârsta pe care o are, stã tot timpul pe laptop la ore cicã se informeazã face trei lulele pe zi și copii mulțumiți cã ei nu știu cât ar trebui ei sã facã și sã învețe, a fost sancționată cu ceva ani în urma de CA-ul școlii dar dir de atunci care a luat acum concursul nu a știut cum să facă motivarea faptei și ISJ-ul a anulat tot, repet fapta a existat doar ca nu s-a descris așa cum cere legea, și acum amândouă să conducă școala Grebănu, cum credeți ca va fi?, It will rain with accusations and no one will not do anything for school, sin.
23 Jul, 08:30 Primarie
Nehoianu a comentat pentru articolul Comuna Chiojdu, oficial, fără primar ales:
Doamna prefect pe la Nehoiu de ce nu treceti? Sa vedeti aici nereguli.Functionari publici cu dosare penale,care lucreaza in primarie.Vedeti ce afaceri deruleaza prin primarie primarul,vicele,Muzgoci,domnisoara Tanta,Gabi Stan,Moise Adrian.
Google PageRank Checker