27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 19:33 PM
toamna buzoiana

Economic

Beneficiile pe care o presă de balotat deșeuri ți le aduce când ai propria ta afacere

Economic  |
27.06.2017, 14:42
1398

   O presă de balotat deșeuri utilizează un mecanism care se bazează pe un berbec metalic care sfărâmă deșeurile în bucăți mici, ușor de manevrat. O astfel de presă are câteva avantaje dacă locuința dvs. sau afacerea produce un volum mare de gunoi:

   1. Eficiența costurilor - Reducerea mărimii gunoiului pe care îl aruncați înseamnă să cheltuiți mai puțin pe containerele de gunoi. Adică, volumul deșeurilor va fi mai mic, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi nevoit să plătiți mai multe transporturi, ci doar unul singur. Chiar dacă pare scump la prima vedere să achiziționați o presă de balotat deșeuri, atunci când luați în considerare imaginea de ansamblu, economisiți bani pe termen lung.

   2. Îmbunătățirea situației sanitare –  Folosind prese de balotat deșeuri veți compacta gunoiul în baloți, astfel încât veți scăpa de maldărele de gunoi inestetice și mirositoare care se revărsă în fața firmei sau a locuinței. Majoritatea companiilor  depozitează gunoiul în parcare, iar asta riscă să dea o imagine neplăcută dacă ne gândim, de exemplu, la un restaurant care se respectă.

   3. Mai ecologic - Când aveți o presă de balotat deșeuri la birou, veți contribui la gestionarea gunoiului în cadrul depozitelor de deșeuri, ceea ce influențează pozitiv mediul.

   4. Eficiență și confort – O astfel de presă este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să aruncați gunoiul în presă și el va fi transformat în baloți ușor de manevrat. În plus, țineți cont că dimensiunile unei astfel de prese sunt mici, așa cum sunt prese deșeuri menajere, ceea ce face să poată fi depozitate în spații reduse.

   5. Economisiți timp și combustibil – Grație unei prese, sunt necesare mai puține intervenții de ridicare a deșeurilor. Acest lucru te va ajuta să reduci costurile de transport și, automat, vei îmbunătăți calitatea aerului prin reducerea emisiilor de combustibil.

   Dincolo de cele cinci mari beneficii, trebuie să luați în calcul și alte avantaje aduse de presele de balotat deșeurile. De exemplu, pentru că presele sunt etanșe și pot elimina lichidele, veți scăpa de mirosuri neplăcute odată ce veți transforma gunoiul în baloți. Acest lucru va face să scăpați de insecte și rozătoare care sunt atrase de deșeuri. În plus, odată balotat gunoiul nu mai riscă să fie împrăștiat de vânt așa cum se întâmplă de obicei. Foarte important este că, folosind o presă de deșeuri, nu veți mai avea bătăi de cap cu spațiul insuficient pentru depozitarea gunoiului. Practic, odată balotat, gunoiul va avea aceeași greutate, dar volumul va fi redus cu până la 80 %.

(P)

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Pionierul judo-ului în România, Mihai Botez, va avea un bust la Arad
Marti, Septembrie 26, 2017 19:27 PM

Memoria pionierului judo-ului și ju-jitsu-ului în România, Mihai Botez, va fi omagiată de Clubul Sportiv Seishi Budo Arad, la șase ani de la trecerea sa în neființă, prin amplasarea unui bust în inima orașului de pe Mureș, informează Shihan Pavel Milovan, președintele clubului.

Juncker salută 'discursul foarte european' al lui Macron
Marti, Septembrie 26, 2017 19:25 PM

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a salutat marți 'discursul foarte european' rostit de președintele francez Emmanuel Macron la Universitatea Sorbona, intervenție în care liderul de la Elysee împărtășește abordarea privind aprofundarea integrării europene susținută de șeful executivului european în recentul său discurs privind starea Uniunii, notează AFP.

Ministrul Educației a aprobat metodologiile de reglementare a utilizării auxiliarelor didactice
Marti, Septembrie 26, 2017 19:22 PM

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a aprobat, prin ordin, Metodologia-cadru privind reglementarea utilizării auxiliarelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar și Metodologia-cadru privind asigurarea omologării utilizării mijloacelor de învățământ în învățământul preuniversitar, a anunțat MEN.

China a inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine
Marti, Septembrie 26, 2017 19:15 PM

Tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine a fost deschis circulației publice marți, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, la 15 ani de la începerea lucrărilor la acest proiect, informează agenția Xinhua.

Turiștii sunt sfătuiți să nu călătorească în insula Puerto Rico devastată de uraganul Maria
Marti, Septembrie 26, 2017 19:05 PM

Directorul Agenției de Turism din Puerto Rico, José Izquierdo, a declarat marți că descurajează călătoriile în această insulă din Caraibe ca urmare a devastărilor produse de uraganele Irma și Maria, relatează EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Sep, 18:57 la subiect
max bengosu' a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Tocmai comentam cu un forumist pe nume ,,pixel" cum e cu salariile la bugetari iaca cum un frezor ,sculer si matriter ajunge ditamai consilierul la prefectura iar cind s-a eliberta un loc mai bine remunerat iaca ,,catindatul" ca doar nu era sa ramana mnealui fara comitie" si cam asa aprope toti bugetarii au fost plantati ,doamne si pe ce salarii!!!Cine oare sa mai vrea sa munceasca_n privat ciolacule?toti la companii de stat !
26 Sep, 16:32 Persecutatii comunismului
Mihai a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Dl. Diaconita a fost crunt persecutat de comunisti.A fost nevoit sa ramana cu studiile liceale pana la 47 de ani.Noroc cu democratia si drepturile cetatenilor europeni ca i s-a permis sa urmeze o facultate. Imediat ce l-a "lovit" dragostea de carte a tinut-o tare cu invatatura:cursuri de formare , master , etc. Probabil urmeaza in curand si un doctorat in managementul administratiei publice! Sanatate si "succesuri" d-lui Diaconita !
26 Sep, 15:42 Invitat de onoare
Absentul a comentat pentru articolul Zsolt Gyongyossy vine azi la deschiderea noului anului școlar la LPS:
Si Madam Burducea (Geta)
Google PageRank Checker