La momentul actual, carnea de pui este una dintre cele mai consumate tipuri de carne la nivel mondial. În ciorbă, fripturi, pe grătar sau în orice alt fel în care este gătita, carnea de pui reprezintă una dintre primele alegeri făcute de consumatori când vine vorba despre mâncare.

Majoritatea oamenilor susțin ca alegerea unui meniu cu carne albă le aduce un surplus de beneficii, de la gust până la prețul accesibil oricui.

Ce conține carnea de pui, principala sursă de proteine?

  • Aminoacizi esențiali
  • Vitamina B
  • Vitamina D
  • Minerale
  • Grăsimi

Așadar, carnea de pui este benefică organismului uman și este considerată o sursă bogata în proteine, calciu, fosfor, fiind recomandată și în cazul dietelor sau regimurilor, datorită faptului că stimulează metabolismul, ajutând la arderea mai rapidă a caloriilor.

Cumpărând pui de casă de la un un producător precum LaProvincia, nu se pune problema unor potențiale îmbolnăviri. Studiile cercetătorilor demarate în ultima perioadă au dezvăluit faptul că puilor crescuți în fermele de peste hotare le sunt oferiți hormoni de creștere pentru a lua în greutate.

În felul acesta, producătorii furnizează într-un ritm alert carnea spre vânzare. Dar cum orice lucru are repercursiuni, lucrurile stau exact la fel și în acest caz. Dereglările hormonale și riscul crescut de cancer la sân și la prostată sunt doar câteva dintre efectele nefaste ale acestor dozaje cu hormoni. Până și gustul unui pui cumpărat din magazin e diferit de cel al puilor crescuți în curte, hrăniți cu mâncare naturală.

LaProvincia oferă pui de calitate, datorită urmatoarelor aspecte:

 Tradiție

Puii sunt crescuți de producători locali. Calitatea unei cărni bune este influențată în general de strategia și procesul de producție, de aceea puii cresc în condiții similare gospodăriilor autohtone și au un gust apropiat lor. Un pui sănătos creste în aproximativ 40 de zile, într-un mediu cu aer curat pe care îl respira, nefiind închis în cuști. Toți acești factori contribuie la dezvoltarea sănătoasă și propice a păsărilor.

Ferma cu propria agricultură

Puii de casă LaProvincia, de o calitate superioară, sunt hrăniți din furaje vegetale, provenite dintr-o agricultură responsabilă proprie, astfel cultivarea și selecționarea cerealelor au un rol important în procesul de creștere a puilor. Consumatorii au conștientizat riscurile la care sunt expuși consumând carne crescută în sistem industrial, dar și diferența de gust, tocmai de aceea cererea pe piață e tot mai mare.

Alte beneficii

Carnea de pui reprezintă un aliment benefic orgamismului. În primul rând, așa cum s-a precizat anterior, faptul că nu are carbohidrați îl clasează în meniurile zilnice din timpul regimurilor. În al doilea rând, fiind considerată o sursă bogată de proteine și vitamine. Creșterea puilor în condiții optime și prepararea cărnii trebuie să se realizeze la un nivel ridicat pentru a nu diminua proprietățile benefice pe care acestea le oferă.

Așadar, modul în care sunt crescuți acești pui de casă și alimentația bio care li se oferă reflectă calitatea cărnii. Influențată de procesul de producție, puii de casă câștigă teren în detrimentul celor crescuți cu hormoni, din cauza efectelor nefaste asupra sănătății pe care puii industriali le provoacă.

 

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...