27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:51 AM

Actualitate

Bani FRDS pentru reabilitarea drumurilor din zonele locuite de romii din Vipereşti

de
Actualitate  |
03.10.2011, 21:00
2854

*Proiectul vizează şi transformarea centrului de zi pentru copii în after - school

 

*Proiectul vizează şi transformarea centrului de zi pentru copii în after - school

Reprezentanţii administraţiei publice locale din comuna Vipereşti vor să obţină o finanţare de la Fondul Român de Dezvoltare Socială, pentru modernizarea a trei drumuri din zonele locuite de romi şi pentru transformarea unui centru de zi pentru copii, nefuncţional în prezent, în after - school.

         Potrivit datelor furnizate de primarul comunei, Elvis Oprea, proiectul pentru aceste investiţii a fost depus deja, alesul local sperând să obţină finanţarea necesară dezvoltării infrastructurii din zonele locuite de romi.

         “Am depus, joia trecută, proiectul la sediul FRDS din Bucureşti, şi din primele semnale, documentaţia este în regulă. Proiectul are două părţi, în primul rând fiind vorba de un obiectiv de infrastructură, iar în al doilea rând de un after school. Ca infrastructură, ne dorim reabilitarea unor drumuri săteşti (DS 15, DS 16) şi a unui drum de exploatare (DE 8), care fac legătura cu DN 10. Aceste  drumuri se situează în interiorul comunităţii de romi, din zona gării, iar valoarea investiţiilor este de 120.000 euro. În ceea ce priveşte proiectul social, vrem să transformăm Centrul de zi Ursuleţul, pentru care nu am mai avut bani să-l mai finanţăm, într-un after - school care să fie predat tot comunităţii de romi. Finanţarea pentru acest centru ar urma să fie de 30.000 de euro, iar aportul nostru să fie de 20.000 de euro, “ ne-a declarat primarul comunei Vipereşti, Elvis Oprea.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker