Activitatea sportiva este modul ideal de a tine sub control greutatea corpului, iar alergarea este printre cele mai simple si placute metode de a exersa, in special fiindca implica miscari native. Din pacate, turele de parc sunt posibile numai cand vremea permite activitatile in aer liber, iar mersul la sala presupune mult mai mult timp decat cel dedicat exclusiv antrenamentului.

Cea mai buna solutie pentru a-ti sculpta si tonifia corpul si pentru a-ti imbunatati starea generala de sanatate este sa achizitionezi o banda de alergat magnetica, aparat fitness ce poate fi montat si folosit simplu si rapid in confortul propriei locuinte.

Spatiul ocupat si depozitarea

Problema pe care trebuie sa o depaseasca majoritatea persoanelor care se gandesc la folosirea unui aparat fitness acasa este spatiul ocupat de respectivul aparat, insa exista foarte multe modele de banda de alergat magnetica ce pot fi pliate cu usurinta si depozitate in spatii relativ restranse. Daca problema spatiului este depasita, atunci probabil iti faci griji in legatura cu mutarea aparatului dintr-un loc in altul. Multumita faptului ca o banda de alergat magnetica nu depaseste greutatea de 25-30 de kilograme si multe modele sunt dotate cu rotite ajutatoare, mutarea si depozitarea acestui aparat fitness sunt lucruri facile.

Pozitionarea

Dimensiunile restranse si sistemul de functionare al benzilor cu angrenaj mecanic ofera posibilitatea de a pozitiona aceste aparate fitness oriunde in casa, eliminand necesitatea conectarii la o sursa de electricitate. Asadar, vei putea pozitiona banda de alergat magnetica langa balconul deschis, pentru a permite aerului curat sa iti imbunatateasca alergarea, sau in fata televizorului, pentru a putea urmari emisiunea favorita in timp ce te antrenezi.

Avantaje

Pe langa functionalitate si utilitate, folosirea benzii in confortul propriei locuinte iti aduce si alte beneficii pe care poate ca nu le constientizezi. Bineinteles, si o sala de fitness iti ofera posibilitatea de a te antrena pe banda, dar iata ce avantaje ai daca folosesti acasa o banda de alergat magnetica:

• poti scuti drumul pana la sala si inapoi si minutele pierdute in vestiar sau la receptie, castigand timp pretios;

• nu va mai fi nevoie sa astepti sa se elibereze una dintre benzile de la sala;

• ai control total asupra igienei aparatului, fiindca stii cine foloseste banda de alergat;

• te poti antrena la orice ora, chiar in fata televizorului, fara sa mai depinzi de programul de functionare al salii de fitness;

• nu trebuie sa ai o vestimentatie speciala atunci cand faci exercitii.

Sistemul de functionare al acestor aparate fitness ofera inca un avantaj de luat in calcul: durata de viata extinsa. Multumita angrenajului simplu, rezistent si eficient, posibilitatea functionarii defectuoase sau eventualitatea defectiunilor aparute de-a lungul timpului sunt foarte mici. Asadar, datorita faptului ca pretul de achizitie este redus, o banda de alergat magnetica este o investitie mica, de durata si care aduce numeroase beneficii, astfel fiind o achizitie inteligenta si utila.

Programele de antrenament concepute pentru banda de alergat magnetica sunt foarte multe si ofera o mare varietate de exercitii, fiind gandite precis pentru diferitele rezultate pe care vrei sa le obtii (slabire, tonifierea musculaturii, marirea fortei, marirea capacitatii de a sustine efortul de lunga durata etc). Astfel, banda de alergat magnetica este perfecta pentru folosirea in propria locuinta, iar Sport-Mag.ro te va surprinde placut cu varietatea produselor si modul profesionist de a raspunde cerintelor tale, de la primul contact si pana la livrarea sau intretinerea aparatului fitness pe care l-ai ales. Intra acum pe site si profita de reducerile de toamna pentru a-ti gasi banda de alergat potrivita nevoilor si stilului tau!

DISTRIBUIȚI
loading...