• Buzoianca recunoaşte că rămas cu o traumă în urma acestei întâmplări

Buzoianca Ellie White, în vârstă de 34 de ani, şi Doru Tinca, cel care, de ­alt­fel, îi este şi impresar, sunt împreună din 2007 şi au doi copii: un băieţel pe nume Mihai Andrei, în vârstă de 6 ani, şi o fetiţă, pe Maria Alexis, în vârstă de 3 ani jumate. De curând, buzoianca a vorbit despre o experienţă de-a dreptul traumatizantă ce l-a implicat pe fiul său, Mihai Andrei. În vârstă de 6 ani, acesta era să se înece în piscină, chiar sub ochii vedetei, iar de atunci a devenit foarte precaută când îşi lasă copiii la joacă.

Copilul vedetei a căzut în piscina unor vecini şi, dacă Ellie nu ar fi fost alături, acesta s-ar fi înecat pentru că nu ştia să înoate şi, în plus, nu putea ieşi la suprafaţă din cauza foliilor de plastic cu care era acoperită piscina pentru a fi protejată.

„A învăţat între timp să înoate bine”  

„Eu nu mă panichez prea uşor, reuşesc să îmi păstrez cât de cât calmul în orice situaţie s-ar ivi. A fost însă o întâmplare care a lăsat urme adânci în memoria mea, când Mihăiţă a căzut în piscina unor vecini şi era să se înece. Era toamnă, piscina era acoperită cu nişte folii care se dădeau la o parte, iar el se juca în jurul ei. L-am avertizat să nu mai stea pe margine fiindcă putea să cadă în piscină, dar nu m-a ascultat şi a căzut. Dacă nu aş fi fost pe fază, lângă el, foliile de deasupra piscinei s-ar fi tras la loc iar el nu mai avea cum să mai iasă la suprafaţă.  Din fericire ne aflam în apropiere şi am reuşit să îl salvăm. Însă am tras o sperietură îngrozitoare. M-am panicat şi am rămas cumva cu o traumă. Mihăiţă a învăţat între timp să înoate bine şi să înţeleagă unde se află pericolul şi cum să se ferească de nenorociri. Eu încă mai am teamă de piscine şi nu vreau să construim niciodată una în curtea casei”,  a declarat Ellie White pentru revista Unica.

Născută la Buzău, Ellie White, pe numele real Elena Băltăgan, a urmat cursurile Liceului de Artă „Margareta Sterian”, secţia Muzică,  încă de la vârsta de 7 ani. S-a evidenţiat în cadrul mai multor festivaluri de muzică (Festivalul „Ursuleţul de Aur”, Festivalul Callatis, Trofeul Amara), dar a devenit celebră după ce a devenit membră a trupei Dj Project, în anul 2003.

DISTRIBUIȚI
loading...