Din ce în ce mai multe doamne și domnișoare se arată dornice să cumpere încălțăminte din piele. Aceasta este foarte frumoasă, rezistentă și se dovedește o investiție nu doar de sezon, ci pentru mai mulți ani.

O pereche de cizme de damă din piele, spre exemplu, pot fi purtate și 10 ani, astfel încât prețul, puțin mai ridicat comparativ cu cel al produselor din alte materiale, este justificat. Magazinul online Pantofi Plus oferă femeilor încălțăminte din piele naturală, cizme de piele potrivite pentru orice ocazie.

Avantajele achiziționarii cizmelor din piele naturală

Deși pielea naturală este mai scumpă decât alte materiale din care sunt confecționate cizmele, botinele, pantofii sau balerinii, ea are mai multe avantaje. În primul rând, pielea naturală este rezistentă, este poate cel mai rezistent material folosit la confecționarea cizmelor și a pantofilor și, dacă este întreținută în mod corespunzător, poate rezista peste un deceniu.

În plus, cizmele din piele naturală pentru doamne sunt confortabile, nu se lasa și își păstrează aspectul plăcut foarte mulți ani, iar forma pantofilor din piele nu se va deteriora.

Cizmele din piele naturală se pot repara mult mai ușor și rămân ca noi, nu provoacă transpirația picioarelor, nu favorizează mirosul neplăcut, astfel că purtătoarele se pot descălța fără să se jeneze, oriunde s-ar duce și orice fel de șosete ar purta (lycra, bumbac etc).

Cizmele de damă din piele nu provoacă alergii, așa cum pot provoca alte matariale sintetice, și se vor dovedi excelente pentru cele care suferă de monturi. În plus, cizmele din piele naturală se degradează mai greu, pielea fiind un material biodegradabil, iar investiția este ideală pe termen lung, chiar dacă au un preț inițial ridicat.

La ce ținute se pot combina cizmele de damă de piele?

 Cizmele de damă de piele pot fi combinate la mai multe tipuri de ținute, în funcție de forma lor, de mărimea tocului, de înălțimea lor și de stilul purtătoarelor. În sezonul rece, cizmele sunt piesa de rezistență a garderobei și a colecției de încălțăminte. Pline de personalitate, cizmele de piele peste genunchi sau până la genunchi reușesc să faca orice doamnă sau domnișoară să fie remarcată pe stradă.

Cizmele cu toc subțire inspiră eleganță, pot fi purtate la evenimente și reuniuni deosebite, pot fi purtate deopotrivă cu o ținută specială, cât și cu un pulover oversized și cu o pereche de pantaloni lungi mulați și o haină de blană voluminoasă.

Cizmele de piele cu toc gros pot fi incluse în ținutele de zi, așa cum pot fi incluse și cizmele cu talpa joasă, care inspiră confort și lejeritate. Deși negrul rămâne culoarea clasică pe care doamnele și domnișoarele o aleg pentru majoritatea articolelor de încălțaminte deținute, femeile pot opta și pentru cizme de piele de culoare roșie, gri, crem sau orice altă culoare.

Doamnele înalte, cu picioarele usor grosuțe, își pot ascunde acest mic defect cu ajutorul unui truc stilistic, și anume purtând cizme de piele peste genunchi, de culoare neagră, sau în combinație cu jeansi de aceeași nuanță. Minionele pot purta cizme de piele peste genunchi în combinație cu fuste mini din piele și cu dresuri de aceeași culoare cu cizmele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...