Responsabilii operatorului municipal de transport în comun au decis să renunţe la prelungirea traseului către Kaufland Sud pentru încă o linie de autobuz. După linia 10, începând de la 1 iulie nici autobuzele liniei 5 nu se vor mai abate, din Bariera Ploieşti, către noul Kaufland, pentru a reveni apoi pe traseul obişnuit.

„Am primit mai multe sesizări de la cetăţeni, că sunt nemulţumiţi că pierd timp cu acest ocol. Mai mult, nici la capitolul venituri n-au fost creşteri importante, aşa că am decis ca, de la 1 iulie, autobuzele de pe traseul 5 să nu mai facă bucla spre Kaufland Sud. O vor face în continuare cele de pe traseele 3 şi 4, plus autobuzul 1, care are acolo cap de linie”, spune director Trans-Bus, Gică Toader.

De asemenea, operatorul municipal de transport în comun a anunţat că a mărit la 13 minute frecvenţa, în zilele lucrătoare, a autobuzelor liniei 5, care circulă de la ora 5,40 până la ora 23,15. Acest fapt se datorează dispariţiei, tot de la 1 iulie, a liniei de maxi-taxi pe acest traseu – cu excepţia unui singur microbuz -, dat fiind că operatorilor privaţi nu le-au mai fost prelungite licenţele care au expirat sâmbătă.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

 1. Cand veti reveni la traseele initiale si pe linia lui 3?
  Ati vazut domnule primar , domnule director TRANSBUS, direct,cu ochii dvs cum se plimba,CONSUMA SI POLUEAZA DEGEABA autobuzele mari pe care le-ati introdus in oras?
  Niciodata nu sunt mai mult de 10 calatori intr-un autobuz imens,din care platitori de bilet 2-3.
  Credeti ca desfiintarea maxi-taxi-urilor este solutia cea mai buna pt buzoieni? Nu ati reusit decat sa ne enervati cand stam in statii asteptand aiurea ca sa ne plimbam pe la Kaufland sau platim 3 lei pt doua statii daca avem ghinion si toneta de bilete e inchisa.
  Eu nu pot sa mai folosesc autobuzul 3 cu care plecam de la serviciu ZILNIC (statia Urziceni) pt ca NU AM timp de pierdut pe la KAUFLAND;
  Si de altfel locuitorii cartierului M.Viteazu care este deservit de linia 3, singura cu care se ajunge in centrul orasului, trebuie sa ocoleasca pe la Kaufland -de aceea si ei au renuntat sa-l mai foloseasca.

Comments are closed.