Polițiștii buzoieni au elucidat, zilele trecute, un caz de furt dintr-o societate comercială comis la sfârșitul lunii ianuarie, iar bănuit de comiterea faptei este chiar unul dintre angajații societății păgubite.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că un tânăr de 21 de ani, angajat ca agent de pază la societatea păgubită, ar fi furnizat informații unui bărbat de 35 de ani din Argeș și unui buzoian de 34 de ani despre depozitarea sumelor obținute din încasări.

În urma activităților desfășurate de polițiștii buzoieni, argeșeanul de 35 de ani a fost depistat în Constanța, fiind condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău pentru continuarea cercetărilor.

Din verificările efectuate încă de la momentul sesizării faptei, polițiștii au stabilit că în incinta societății s-ar fi pătruns prin efracție iar banii sustrași (4.000 de lei) ar fi fost împărțiți între cei trei.

Tânărul de 21 de ani și argeșeanul au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă de la Inspectora­tul de Poliție Județean Buzău și urma să fie prezentați marți Parchetului, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale în vederea luării măsurii arestării preventive, iar buzoianul de 34 de ani se află deja sub incidența unei măsuri privative de libertate pentru fapte comise cu violență.

DISTRIBUIȚI
loading...