Au început înscrierile pentru cea mai importantă competiție de minifotbal care este organizată de 11 ani în vacanța de vară și care reunește adolescenți din toate cartierele municipiului Buzău. Este vorba despre ,,Cupa Cartierelor”, ajunsă la a XI-a ediție și organizată, ca în fiecare an, de polițiștii de proximitate din cadrul Poliției municipiului Buzău.

Tot intrată în tradiție este și implicarea ag. șef pr. Vasile Bița în organizarea acestei competiții care reunește în fiecare an sute de copii și care beneficiază, în acest an, de sprijin din partea Consiliului Județean și din partea Primăriei Buzău. Competiția din acest an înregistrează și o premieră în ceea ce privește vârsta participanților. Astfel că anul acesta, competiția va avea trei categorii de vârstă și se va disputa, pe mai multe terenuri de minifotbal din municipiul Buzău.

,,Cine vrea să participe se poate înscrie la sediul Poliției Municipiului”, transmite Vasile Bița pe pagina de socializare, care indică și categoriile de vârstă la care se fac înscrierile precum și criteriile de înscriere în competiție. ,,Copiii și tinerii buzoieni au posibilitatea de a participa și anul acesta, în cadrul <Cupei Carierelor>, cea mai importantă competiție pentru minifotbalul amator, de câțiva ani încoace. Ediția din acest an, propune un format pe trei grupe de vârstă. Categoria 16 ani – născuți în anul 2003 sau mai mici. Categoria 20 ani – născuți în anul 1999 sau mai mici. Seniori – fără limite de vârstă. Criteriile de înscriere: – pe cartier – cu cel mult 2 stranieri -pe unitate de învățămînt fără stranieri”, transmite ag. șef pr. Vasile Bița.  Înscrierile se fac până la data de 12 iulie, orele 14,00, când vor avea loc tragerea la sorți.

DISTRIBUIȚI
loading...