La finele săptămânii trecute au fost depuse pentru decont 3.819 dosare în cadrul programului Start-Up Nation, ediţia 2017. Dintre acestea, 1.497 se află în verificări, 220 în certificări, iar plătite sunt 2.102 deconturi. Termenul pentru depunerea dosarelor de decont este 29 septembrie 2018, iar ultima plată către beneficiarii programului va fi efectuată până la sfârşitul lunii decembrie 2018. Până la data de 6 iulie, plăţile acordate  au fost virate către 2.102 de beneficiari.

,,Am ajuns aproape la jumătate în ceea ce priveşte numărul deconturilor depuse de  beneficiarii programului Start-Up Nation 2017. Le mulţumesc celor 3.819 întreprinzători care au dat curs rugăminţii noastre şi au depus dosarele de decont. Ne dorim să depună cât mai repede aceste deconturi şi ceilalţi ­be­neficiari ai ediţiei de anul trecut, ca să putem lansa cât mai repede ediţia 2018. Colegii din Agenţiile regionale ţin permanent legătura cu cei care trebuie să îşi ia banii pentru a grăbi depunerile. Banii sunt în conturi şi îi aşteaptă”, a declarat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Radu Ştefan Oprea, pe parcursul unei vizite la Cluj.

Termenul de lansare a programului Start-Up Nation 2018 va fi influenţat în principal de rapiditatea efectuării plăţilor aferente etapei din anul 2017, toate resursele financiare şi umane fiind disponibile în acest sens. Programul Start-Up Nation 2018 se va derula în acord cu trei principii procedurale menite să înlesnească accesul beneficiarilor la finanţare, anume simplificare, transpa­rentizare, uniformizare.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Comicăria-i alta. Lumina libertarienilor, Florin Cîțu, îl acuză pe Daddy de … plagiat! Cică ar fi furat titlul programului „Start-Up Nation” de la … evrei! Acum se explică și plângerea penală a lui Sică împotriva Veorichii! Evreii au aflat de furt și ne-au devenit din prieteni, dușmani. Și cum Veorica a băut un ceai negru cu Bibi, a scăpat printre sorbituri și secrete de stat dușmanului Bibi. Veorica, la pușcărie!

Comments are closed.